fredag 30. mars 2018

3 kort - 1 ark

Heisann!
I dag vil jeg vise frem tre kort laget med kun et eneste mønsterark. 
Mønsterarket er fra Papirdesign - Dagen er din, og heter Fremtidsplaner. All kartong på mine kort er fra Papicolor.

Første kort ut måler ca. 4x6,5 inch og er i litt lett klæsj og klin mixed media stil.

Jeg har brukt sort gesso fra Marabu langs kantene, og blandet distress ink med litt vann og shimmerz maling og splættet litt her og der. Stjerner med skygge og teksten er begge stanset ut med dies fra Papirdesign. Teksten er stanset ut i glittermosgummi fra Folia. Pyntet med sølvstjerner (revet av fra et gammelt klesplagg faktisk) og enamel dotter.

På innsiden av kortet har jeg splættet litt i hjørnene, stemplet noen ord fra Papirdesign og til slutt drodlet rammer rundt med sort Sakura gelly roll penn.

Andre kort ut måler 5,5x5,5 inches og er litt enklere i stilen. Her har jeg brukt begge sider av mønsterarket. Teksten er stanset ut i selvklebende kork fra Marianne Design med en die fra Papirdesign. Jeg har streket opp med sort malingspenn inni.

 De sorte pilene er chipboard som jeg har malt med sort gesso fra Marabu. Dottene er fra Papirdesign.

Siste kort ut ble et lite mini-restekort, ca. 4x4 inch stort. Her har jeg utnyttet de siste små restebitene av arket og limt bitene tett ved siden av hverandre. Stemplet tekst fra Kort&Godt er klippet til en bannerform. Pyntet helt enkelt med blå dotter fra Papirdesign og sort fra Marianne Design.

Produkter fra Papicolor, Marabu, Folia, Sakura og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en super dag!

3 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.