lørdag 17. mars 2018

Mer inspirasjon til mars-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Katrine:
Favorittene på pulten forandrer seg stadig vekk, og jeg har også ofte forskjellige favoritter ut i fra hva jeg lager. Til denne utfordringen har jeg laget et bryllupskort og min favoritt type kort å lage til den anledningen er blomsterhjertekort. Basen for kortet er kartong fra Papicolor og mønsterarkene er fra Studiolight.


Selve hjertet tegnet jeg for frihånd på en kartongbit og klippet ut. Så limte jeg lag på lag med blonder langs kanten samt litt farget osteklut underst. Deretter var det bare å bygge opp med blomster, de fleste jeg har brukt kommer fra I Am Roses samt noen fra Wild Orchid Crafts. Teksten og hjertene er stanset ut med dies fra Kort&Godt i gullkartong. Pyntet med perler og gullring-charm.

Ann Kristin:
Jeg har mange favoritter! I dag har jeg valgt en fin fargekombinasjon :) Rosa, grå og gult! Jeg har også brukt en av mine favoritt blomster dies; Marianne Design Petras Water lily. Hvor midten er stanset ut i mosegummi og pyntet med glitterdots i senter. Andre dies jeg har brukt er Marianne Design Vintage parasoll,
tekst dies fra Papirdesign. Motivet er fargelagt med distress reinkere. Mønsterark er fra StudioLight (rosa med prikker) og Papirdesign
Marianne Design og StudioLight forhandles via  Global Hobby og Kunst.

Wenche:

Jeg har mange favoritter, men i dag har jeg lyst til å trekke frem vimpel-fasongen. Denne passer veldig ofte, når du føler noe mangler.Mønsterarkene og stemplene er fra Kort og Godt.
Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Hege:

En av mine favoritter for tiden er å lage kortbakgrunn på akvarellark. Som oftest bruker jeg da akvarellmaling, men på dette kortet har jeg brukt Marabu Art Spray. Jeg har sprayet lilla og grå Art Spray på en stor akrylblokk og blandet lett sammen med en pensel. Etterpå har jeg trykket akvarellarket mot akrylblokken flere ganger. Jeg har brukt Marabu Art Crayon for å skape skygger til bakgrunnen og glitterpaste fra Creative Expressions for glittereffekt.

Grenen er stanset ut med en dies fra Kort og Godt og fargelagt med svart Marabu Art Crayon. Jeg har fargelagt kanten og tilsatt vann for å få fargen utover. Sommerfuglen er fra et Studiolight utklippsark. Den har fått litt glitterpaste på vingene. Blomstene er blant annet fra I am Roses. Vokset bomullstråd og bling er fra Kort og Godt.

Teksten er stemplet direkte på bakgrunnen med et stempel fra Papirdesign. Kortbasen er hvit kartong fra Papicolor og det lilla panelet er mønsterark fra Studiolight.

Produkter fra Marabu, Creative Expressions, Studiolight og Papicolor forhandles via Global Hobby og Kunst.


1 kommentar:

  1. Åhh, så masse herlig! :)
    Tusen takk for inspirasjon :)
    God helg! :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.