onsdag 5. september 2018

Utfordring for september - favoritt

September er her og med september kommer også høst og koselige inneaktiviteter, for det er jo koselig å sitte inne med papirhobbyen mens høstværet er utenfor.

Utfordringen denne måneden er favoritt.Vi ønsker å se prosjekter med favoritter, det kan være favoritt produkter, favoritt farger, favoritt øyeblikk, favoritt bilder eller favoritt prosjekt. Her er mulighetene mange. Vi gleder oss til å se hva dere lager.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials.

Utfordringen vår har frist den 30.september 2018 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Og apropos favoritt. Sammen med Global Hobby og Kunst gir vi vinneren denne flotte premien bestående av noen av favorittene hos oss i DTScrappelyst:

hvite Sakura-penner, Cosmic Shimmer flytende lim og Die Brush and Foam Pad fra Sizzix.


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Jeg har laget et kort med bakgrunn laget av Cosmic Shimmer Pixie Powder, som er en stor favoritt hos meg for tiden. Jeg synes det gir utrolig kreative og dekorative bakgrunner. På kortet har jeg også brukt motiv fra Tania Design. Teksten er en die fra Papirdesign. I hjørnene har jeg skriblet med Sakura Pigma Micron-penn.

Jeg har laget en layout med mange favoritter i dag. Treverkark, Papirdesign-ark, blomstene, samt det familiebildet av oss fra 2016, alle er favoritter hos meg for tida. Jeg har brukt treverkarket som bakgrunn, og deretter krøllet det blå arket litt i kantene før jeg har limt de på bakgrunnsarket. Jeg har limt osteklut langs kanten, før jeg brukte chunky embossing pulver på arket. Jeg har pyntet med lekre blomster fra bl.a I am Roses og kakeserviett. Tittelen er stanset ut i hvit mosgummi


Kristine 
Jeg har laget en LO med mange favoritter ♥
Favoritt gutten, favoritt farger (blåtoner), favoritt blomster (Corine),
favoritt dies (Vimpel)og favoritt pynt (Chipboard). 

Elin:
Min store favoritt for tiden (eller egentlig hele dette året!) er farger! Sterke eller duse, pasteller og shimmer, jeg har rett og slett lært meg å sette pris på fargerike kreasjoner i mye større grad en før. Denne gangen ble det pastelltoner på et bursdagskort. Her med motiv og mønsterark fra Studiolight. "Frøken fin" er stanset med dies fra Papirdesign og hjertene i blomsterklyngene er stanset med dies fra Marianne Design. Blomster fra I Am Roses, og glassfibertråd + bling bling fra Kort og Godt.


Jeg har latt meg inspirere av en av våre flotte paletter: Palett #2


2 kommentarer:

 1. Flott utfordring og inspirasjonsbidrag! :)

  SvarSlett
 2. Très belle inspiration de la DT.
  Merci pour ce beau défi.
  Bises.
  MaryannG

  Veldig fin inspirasjon fra DT.
  Takk for denne vakre utfordringen.
  Hugs.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.