onsdag 19. september 2018

Fargerik med acrylic

 Det er vel ikke til å legge skjul på at jeg er bitt av en "acryl-basille" om dagen. Hærremin så moro det er å leke med disse lekre fargerike sakene! Hobbykroken min har fått en ny avdeling, og den bugner over av disse skjønne små tubene på 20ml, med masse herlige farger <3

I dag har jeg en ny siden i art journalen min å vise dere:

Sjekk de fargene da!!! Marabu Mixed Media Acrylic er genialt og så gøy!

Må bare bli glad i hjerte av slike fargeeksplosjoner <3

Nå litt om hva jeg har gjort her ;)


Begynte med å grunne en dobbeltside med Amsterdam White Gesso. Samtidig festet jeg et tynt nett på siden med gessoen jeg grunnet med, den synes best midt over siden nå som den er ferdig.
Deretter valgte jeg ut mine ønskede farger og la de på med fingrene. Eneste fokus jeg har er å beholde litt lysere felter her og der.


Det morsomme med slike prosjekter, er at veien blir til mens man går. Når malingen var tørr, fikk jeg lyst å stemple litt. Jeg valgte dette kule Studiolight stempelet fra Industrial 2.0 serien - No.250.
Så måtte jeg frem med en klokkestensil og litt mer acryl.

For å skape litt liv og effekt i bildet mitt, har jeg satt på div bokstaver og kul falsett bling fra Kort og Godt. Jeg har også lagt på regndråper med stensil og akryl paste.

Tilslutt noen velvalgte ord, og litt lek med Sakura Pen-Touch - F 1,0mm - #49 Black. Disse pennene er hurtigtørkende og permanente og egner seg topp til å droodle med på malte overflater.

Produkter fra Studiolight, Sakura, Amsterdam og Marabu distribueres gjennom Global Hobby og Kunst. Sjekk din nærmeste leverandør her.4 kommentarer:

 1. Takk for at du deler om deg med disse flotte fargene og arbeidene. Jeg fyker snart inn i min farge verden... Godt å ha slik inspirasjon med meg ��❤️

  SvarSlett
 2. Åhh, denne var superkul!!! :)
  Dette fikk jeg virkelig lyst til å prøve....så digg bakgrunn.....knallfine farger også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Håper du prøver, det er jo så gøy :D

   Slett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.