torsdag 11. april 2019

Grublis for april - La deg inspirere

 I grublisen denne gangen vil vi at du skal la deg inspirere av oss her i Scrappelyst. Kikk gjennom våre innlegg og bidrag og finn noe du vil la deg inspirere av. Husk og si hva du har blitt inspirert av og link til innlegget vårt sammen med bidraget ditt.

Du kan også la deg inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.mai 2019 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren disse flott produktene fra Studio Light og Marianne Design.  


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Kristin:
Jeg elsker små gaveposer og denne posen er inspirert av de utrolig søte posene til Elin og Wenche. Mønsterarket på posen er fra Studiolight. Teksten er fra Papirdesign og den er stemplet og embosset på tavlefolie.

Hege:

Jeg har latt meg inspirere av alle de kule Industrial - kortene som Katrine har laget i det siste.  Her ser dere noen eksempler: Herrekort med tøffe ark.

Jeg har laget et kort i størrelse 4 x 6. Basen er brettet av naturfarget kartong fra Papicolor. Mønsterarkene og motivet er fra Studio Light - Industrial 3.0.  På bakgrunnen har jeg brukt Marabu Mixed Media Acryl Mousse i fargen grå. Klistremerkene er fra Papirdesign, og jeg har pyntet med diverse chipboard, en treknapp og dotter. Dottene er fra Papirdesign.

Papicolor, Studio Light og Marabu forhandles i Norge av Global Hobby og Kunst.


Ann Kristin:
Jeg har også latt meg inspirere av alle de kule Industrial - kortene som Katrine har laget i det siste! Her ser dere noen eksempler: Herrekort med tøffe ark.
Jeg har brukt motiv og mønsterark fra Industrial 3.0 serien til StudioLight! Stempelet er fra Papirdesign, det samme er splash diesen og tekstdiesen konfirmant.
Studio Light forhandles i Norge av Global Hobby og Kunst


Innsiden har tekststempel fra Papirdesign og er pyntet med industrilampe dies fra StudioLight!Når jeg scrapper layouts lar jeg meg veldig ofte inspirere av Linda og hennes mange lekre LOer. Jeg legger med et eksempel jeg virkelig elsker, selv om det er nesten umulig å velge blant alle kreasjonene! Sjekk denne HER.  Jeg har studert mangt og mange av hennes kreasjoner, både hvordan hun bygger opp bakgrunner og kombinerer ulike farger og mønstre. Jeg tar med meg tips og triks videre inn i min egen LO verden

Jeg har brukt mønsterark fra Studio Light (winter trails 01) som basse. Bakgrunnen er bygget opp med Marabu Mixed Media Acryl Paste (hvit) og stensil, samt Papirdesign Stempel og Studio Light (Grunge Collection 339). Bannerne bak bildet er stanset ut med dies fra Papirdesign, der er de sorte bokstavene fra også. Resten av teksten er printet med dymo.Katrine:
Jeg har latt meg inspirere av DENNE layouten som Hege har laget. Jeg har latt meg inspirere av flere ting her og kan nevne blant annet oppsettet (bruk av skissen), stensilbruk, kombinasjon av flere fonter i tittel og til dels fargene.
Det er en overflod av Papirdesign-produkter på layouten min, både nye og gamle.

 Tittelen er satt sammen av utklipp fra Papirdesign ark, klistremerkebokstaver og utstanset tekst fra Papirdesign.

Vimplene er klippet ut av et Papirdesign ark. Enamel dots fra Marianne Design, som distribueres av Global Hobby og Kunst. Det gjør også Sakura Gelly roll penn som jeg har drodlet rundt kanten med.


Jeg lot meg inspirere av Elins små kort med digitale motiver. Kortene jeg har laget i 10cm*10cm av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra restebunken.  Motivene er et digitale motiv fra by Digital Paper. Tekstene er stickers fra PapirdesignLinda:
Jeg har latt meg inspirere av Katrine sin lekre Unicorning-LO som du finner her. Den passet perfekt som utgangspunkt for å scrappe min sønns fantasidyr. Bakgrunnsarket er et ark fra Crate paper, mens jeg har brukt ark fra Studiolight og Papirdesign i clusteren. Min sønn elsker rosa, så da passet jeg på å  få mange detaljer i forskjellige rosafarget.


Jeg har brukt Acryl mousse fra Marabu sammen med sjablong på bakgrunnen for å skape litt ekstra liv. Tittelen er stanset ut i Glitter mosegummi fra Folia. Tekststripene er skrevet på skrivemaskin og deretter kuttet i striper. Til sist har jeg pyntet med litt dotter fra Papirdesign, og et glitterhjerte.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.