torsdag 21. mai 2020

Trygt med en storebrorhåndMinstemann i huset begynte på skolen i fjor høst, noe han dessverre har syntes var veldig skummelt. I et forsøk på å trygge han, pleide han ta følge med en av søsknene sine, mens jeg gikk bak. Og ingenting var så trygt og godt som en storebrorhånd på vei nedover til skolen.


Jeg har brukt lekre ark fra Papirdesign, både nye og gamle serier (Håpefull og Stille natt). Det mørke arket jeg har stanset ut av, kommer fra Kort og Godt, og en gammel konfirmantserie. Jeg har valgt å lage tittelen med en kombinasjon av utstanset mosgummibokstaver, små tekststriper og bokstaver stanset ut i glitterkartong. På den måten kan jeg få på en ganske lang tittel, uten at det blir for stort.


Bildene er festet med 3D-puter fra Staz for å få litt 3D effekt. Jeg har pyntet med litt diecut, hvorav den under tittelen kommer fra Papirdesign. Denne diesen har kjapt klatret opp på en av favorittplassene mine, da den er fin til både kort og layouts. Buttonen kommer fra Papirdesign, og er en av de søteste buttonsene jeg har sett på lenge.
Til sist har jeg pyntet med litt duggdråper fra Staz.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.