onsdag 11. november 2020

Grublis for november - rødt

I grublisen denne måneden vil vi se prosjekter med fargen rød. Du velger selv hvor mye rød farge du vil ha med, men det røde må være synlig.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 5.desember 2020 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren denne spennende premien:
Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).Kortet er laget av et ferdig brettet rødt hjertekort fra restekassen Mønsterarkene er fra Studio Light. Snømennene fant jeg også i en restekasse i hobbykroken. Montert på kortet med limputer fra Staz.

Stempelteksten er fra Kort og Godt.


Vi skriver november og da er det vel tillatt med litt jul? Mitt bidrag til grublisen er et julekort med nydelige røde julestjerner som hoveddekor. Jeg har dekorert en hvit papirpose med mønsterark fra StudioLights sin 15x15 blokk "Snowy afternoon", samt motiv fra samme produsent. Litt bølgepapp fra Folia, malt hvit med Amsterdam akryl. Jeg har surret på litt hamp, og satt sammen flate julestjerner med en splittbinders midt i. Innsiden har en enkel tag punchet på toppen. Det lekre stempelet er fra Kort & Godt`s nye julestempelplate M447.Kristin:
Jeg har laget et julekort med rødt som hovedfarge. På bakgrunnen har jeg brukt rød akrylmaling fra Amsterdam. Grankvisten er stanset ut av en die fra Papirdesign. Blomstene og teksten er også fra Papirdesign.


Produkter fra Staz , Amsterdam og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ann Kristin:

Julekort lager jeg som oftest i den tradisjonelle rødfargen. Her her jeg brukt juleark fra årets julekolleksjon til Papirdesign. Nydelig serie "Mens vi venter" . Arket  "Vinterkveld" har jeg brukt på begge sider, de rutete stripene også har jeg klippet ut pakker, luer og votter fra den andre siden! For å pynte den fine kransen med; " Kristtornkrans". Stempelet er også fra Papirdesign, fra fjorårets kolleksjon. Jeg bruker nesten alltid kartong fra Papicolor, som distribueres i Norge via  Global Hobby og Kunst.

Hege:

Jeg har laget pakkelapper i tradisjonelle julefarger til grublisen denne måneden.  Jeg har stanset ut sirkler i rød kartong fra Papirdesign og naturfarget kraftkartong fra Papicolor. Nissen er et stempel fra Papirdesign. På den ene pakkelappen har jeg fargelagt skjegg, grøt og nisselue med Posca Paint Marker.  Stjernene er helt nye klistremerker fra Papirdesign, det samme er teksten på den lille tagen. Det røde silkebåndet er fra Papirdesign, mens det svarte er vokset bomullstråd fra Kort og Godt. På baksiden har stemplet med tekststempel fra Papirdesign. Her er også god plass til å skrive hvem gaven er til og fra. 


Papicolor og Posca forhandles av Global Hobby og Kunst.
 
Katrine:
Jeg har laget et julekort med nydelige ark fra Papirdesign - Mens vi venter. Basen er brettet av Papicolor kartong, og måler 4x8 inches sammenbrettet. Jeg har rufset det øverste papirlaget litt og brukt fingeren til å stryke litt akryl mousse fra Marabu litt tilfeldig her og der. Motivet er fra Studio Light, alle blomstene fra I Am Roses og snøfnuggene er stanset ut med dies fra Marianne Design.
 


 
 
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.