tirsdag 17. november 2020

Mer inspirasjon til november-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Konfirmasjonskortet jeg har laget som inspirasjonsbidrag er laget på en base av ferdigbrettet svart kort fra Staz, med tilhørende konvolutt.  Mønsterarkene er fra Studio Light. Diesen jeg har stanset ut sirkelmønsteret bak motivet med er også fra Studio Light

Tekstdies, button og klistremerker med tekst er fra Papirdesign

Motivet er en topper fra Felicita Design.


Produkter fra Staz og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Katrine:
Jeg har laget en layout i 6x12" størrelse som inspirasjon denne gangen.
 Mønsterarket fra Simple Stories gjorde egentlig mesteparten av jobben for meg her, men jeg har brukt oransje og grønn Distress Oxide over stensilen for det lille ekstra. Bølgepapp fra Folia bak bildet og langs kanten øverst røffer det opp litt ekstra.
Ann Kristin:
Her har jeg laget bursdagskort til nevøen min som ble 20 i oktober!
Mønsterark, motiv og diecut pynt er alt fra Studio Light! Kule ikke sant?
Vimpler er stanset ut med dies fra Papirdesign, det samme er tall og tekststripen er også stempel fra PapirdesignHege:

Jeg har laget bursdagskort til denne utfordringen. Kortets tema er fotball og jeg har valgt å bruke sterke farger i kombinasjon med svart og hvitt. 

Kortbasen er brettet av naturfarget kraftkartong fra Papicolor og mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign.  Jeg har stanset ut vimpler med en dies fra Papirdesign. På mønsterarkene har jeg brukt oransje Amsterdam Akrylmaling for å skape kontrast. Chipboardteksten har fått et strøk med samme maling.


Bak teksten har jeg brukt en "topper" fra Felicita Design og diecut stanset ut med dies fra Sizzix. Tallene er stempel fra Papirdesign, stemplet med Distress Oxide. Klistremekene er også fra Papirdesign og har fått et lag med Distress glaze. Jeg har tegnet med penn fa Sakura rundt kanten.


På innsiden av kortet har jeg klippet ut en fotballbane fra et av mønsterarkene til Papirdesign og pyntet med dotter, også de fra Papirdesign.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.