mandag 8. november 2021

Julegavelapper

 Å få julegaver med hjemmelagde julegavelapper, er ekstra koselig. Dessverre er jeg ikke så flink til å lage slike lapper selv. For å kunne ha noen mer personlige lapper på gavene i år, så satte jeg i gang med å iallfall lage noen få. Det fine med slike hjemmelagde gavelapper, er at de kan gjøres både veldig enkle og mer dekorert.



Her har jeg dekorert en tag jeg hadde liggende. Firkanten er klippet ut av et mønsterark fra Papirdesign. Jeg har tatt på glitterlim langs kanten for å gå den mer effekt. På bakgrunnen har jeg også hatt på litt hvit Marabu akrylmousse. De to tekstene er små klistremerker fra Papirdesign.



På denne har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign som bakgrunn. Stjernen er stanset ut av en die fra Papirdesign. Sirkelen er stanset ut av et motiv på et mønsterark fra Papirdesign.


Til slutt har jeg laget en veldig enkel gavelapp. Denne er stanset ut av en die fra Papirdesign. Jeg hadde en gammel kartong i ypperlig grise-farge liggende. Jeg har her kun stanset ut og limt sammen, og svertet kantene med brun stempelpute. 

Produkter fra Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.