fredag 17. desember 2021

Mer inspirasjon til desember-utfordringen

 Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.


Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Kristin:
Selvom vi er langt uti desember, hadde jeg lyst til å lage noe annet enn julerelatert prosjekt til denne utfordringen. Jeg endte opp med å lage en rød side i min Art Journal fra Marabu. Bakgrunnen er malt med rød maling og jeg har brukt en brayer/rulle for å få fargen utover. Deretter brukte jeg en sjablong med sirkler og lagde mønsteret ved hjelp av grå Marabu akrylmousse og en spatel.  Jeg lot dette tørke, før jeg la på litt silkepapir og en stripe med sort paste sammen med en annen sjablong. Motivet er klippet ut av en blogg fra Dina Wakley og teksten er fra Tim Holtz. Jeg har også splættet litt på bakgrunnen med sort Marabu gesso
Jeg har laget et posekort. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign

Tekstklistremerkene er fra Papirdesign. Motivet er et digitalt motiv fra Freze Art. Printet ut på ark fra Fabriano. Pyntet med en klokkecharm fra restekassen. Doilien bak motivet har jeg stanset ut med die fra Marianne Design. Litt ekstra pyntet med en chipboardkvist fra restekasse,. 

Linda: 


Jeg har dekorert en melkesjokolade til denne månedens utfordring. Jeg har brukt kraftkartong fra Papicolor og brettet rundt sjokoladen, og deretter pyntet med noen av de nyeste julearkene fra Papirdesign.  Jeg har brukt bannerdie, bærkvist og juleklem die, også disse fra Papirdesign. Bærkvisten er stanset ut i blank gullkartong. Motivet er fra StudioLight. 
Jeg har laget et kort med stempel fra Marianne Design, fargelagt med Copic sketch. Mønsterark, klistremerker og dotter er fra Papirdesign.


Produkter fra Fabriano, Papicolor, Copics og StudioLight distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.