fredag 3. desember 2021

Pynta sjokoladeplater del 3

 

Tredje innlegg med sjokolader fra meg, så nå er det kanskje på tide å lage noe annet også, men det er jo bare så koselig. På disse sjokoladene har jeg også brukt utelukkende mønsterark fra Papirdesign
Noen fra den nyeste serien, og noen fra restekassa. 

Den første sjokoladen har fått et "magebelte" i lyst mønsterark, med et motiv fra StudioLight. Bak motivet har jeg laget en ramme med dies fra Papirdesign. Denne sjokoladen har jeg pyntet ganske enkelt, for å få frem det utrolig lekre mønsterarket bak. Trærne og "god jul" er stanset ut i hvit kartong fra Papicolor. Det lekre røde hjertet er en "hjertedott" fra Papirdesign, og har en utrolig dyp og lekker rødfarge. Jeg har stanset ut noen "blomster" i blank gullkartong og sprutet noen dråper brun glimmermist over papirene. En liten hyssing til slutt, og så er sjokoladen ferdig dekorert. 


På denne sjokoladen har jeg funnet frem sjablong og Marabu Acryl mousse til bakgrunnsarket. Deretter har jeg stanset ut tre trær i  hvit kartong fra Papicolor. Trærne er dies fra Papirdesign. De er fra samme dies, men det ene treet har jeg forkortet ved å stanse ut bunnen av diesen på nytt litt opp på treet. På trærne har jeg hatt litt glittersnø-medium for å imitere snø. Jeg har også hatt på litt tynt rundt forbi på arket, for å etterligne snø. Jeg har i tillegg sprutet med hvit akryl spray. 


"God jul" er en die fra Papirdesign, og er stanset ut i mosgummi. Denne diesen er en av mine favoritter av juletekst. Bak teksten har jeg stanset ut en sirkelformdie i blank sølvkartong. Siste sjokolade går i rødt og grønt. De grønne bladene er stanset ut med et grønt mønsterark fra Papirdesign. Stempelet kommer fra Kort og Godt. Tekststripene er klistremerker fra Papirdesign. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.