fredag 8. juli 2022

Konfirmasjonskort til gutter


Jeg har laget to konfirmasjonskort til gutt med mønsterark fra Papirdesign og motiv fra Maja Design. 

Det første kortet er i størrelse 4 x 6.

Jeg har bygget opp bak motivet med mønsterark, bølgepapp og en tag. Jeg har også laget struktur ved hjelp av stensil og Akryl Mousse. Konfirmant er stanset ut med en dies fra Papirdesign og klistremerketekstene er også fra Papirdesign. Jeg har knyttet tvinnet tråd fra Papirdesign i hullet på tagen og pyntet med lysegrå dotter, også disse fra Papirdesign


Inni kortet har jeg brukt samme mønsterark som på forsiden. Tekststemplene jeg har brukt er fra Kort og Godt (på venstresiden) og Papirdesign (på høyresiden). Jeg har pyntet med dotter fra Papirdesign her også. 



Det neste korter er et slimlinekort hvor jeg har bygget opp bak motivet med mønsterark og chipboard. Motivet er som nevnt fra Maja Design. Tekstklistremerke og chipboardstjernene er fra Papirdesign.



På innsiden av kortet har jeg laget pengelomme ved hjelp av mønsterark fra Papirdesign, som jeg har revet til en passende form. Tekststemplene er fra Kort og Godt (venstre) og Papirdesign (høyre). jeg har pyntet med chipboardstjerner og brukt mønsterark som matcher forsiden.


 

Ha en fin dag. 


Hilsen 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.