onsdag 24. august 2022

Jentekort

 Hei hei!

I dag har jeg lyst til å dele tre bursdagskort med herlige motiver fra WJensenDesign. Elsker både farger og uttrykk på disse, motivark nr 07. Anbefaler å ta en titt innom WJensenDesign for motivark til ulike anledninger. 

Alle kortene er 4 x 6 inch.

På det første kortet har jeg brukt mønsterark fra Studio Light. Motiv og ramme er stanset ut med dies fra Marianne Design. Vimpeldiesen er fra Papirdesign. Hurra for deg er stanset ut i mosegummi med dies fra Papirdesign. Klistremerketekstene og tråden jeg har knyttet i tagen er også fra Papridesign
Innsiden er enkelt pyntet i samme stil som forsiden. Vimpeldies og klistremerketekster fra Papirdesign. Skrivefeltet er stanset ut med ovaldies, også fra Papirdesign.
På det nestekortet har jeg også brukt mønsterark fra Studio Light og rammedies fra Marianne Design. "Grip dagen" er stanset ut med dies fra Papirdesign og klistremerketekstene er også fra PapirdesignMatchende innside.
Tekststempelet er fra Papirdesign.
Det siste kortet har mønsterark fra Studio Light og Papirdesign. Jeg har bygget opp bak motivet med mønsterpapir og kakeservietter. "Gratulerer med dagen" er stanset ut i glittermosegummi med dies fra Papirdesign. Jeg har pyntet med klistremerketekster fra Papirdesign, blomster og "bling". De små rosene og epleblomstene er fra Papirdesign.


Ha en fin dag.


Hilsen Hege.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.