søndag 3. januar 2016

Topp 10 produkter i 2015

Hei! På nyåret er det mange som lager seg innlegg med sine topp 10 prosjekter fra året som har gått. Og det er så gøy å se så mange herlige prosjekter samlet! 

Jeg tenkte jeg ville vise dere en annen type liste, en liste over mine topp 10 mest brukte produkter i året som har gått! Og samtidig gi dere en utfordring! Legg igjen en kommentar under dette innlegget om hvilke produkter DU har brukt mest i 2015 (minimum 2 ting) Så er du med i trekningen av denne premien.

Skriv din kommentar innen 3.februar kl 20.00.Først ut er Marabu sin Akryl Mousse. 
Jeg ble så overrasket over hvor god den var å bruke sammen med stensil. Den gir ett klart, crisp avtrykk av de mest detaljerte stensiler. Så denne ble fort en favoritt hos meg. Siden den har en litt kornete konsistens, så er den også perfekt å bruke som snø-effekt. Jeg brukte den på nesten alle mine jule-prosjekter i fjor... tok litt på fingeren og dabbet her og der på prosjektet mitt og fikk da en finish som jeg likte veldig godt. Jeg må innrømme det. Jeg var først veldig skeptisk til dette. Jeg husker jo godt de rare figurene og tallene man fikk kjøpt i mosegummi for en del år tilbake. Men nå kommer de i A4 ark, og når jeg så hvor flott det var å stanse ut tekster i mosegummien, så ble jeg raskt ivrig etter å kjøpe maaange farger av dette produktet. En flott måte å få 3D effekt på prosjektet ditt. Til nå har det gått mest i hvit og grå mosegummi, men til våren vil jeg tro at farger kommer til å stå i fokus!
Jeg bare simpelthen elsker dotter! Må nesten ha de på alle prosjekter jeg lager. De kommer i alle farger, og det finnes mange produsenter av disse. Det beste er de brettene som har tre forskjellige størrelser. De gir en fin balanse på prosjektet. Når det kommer til rød og lilla farge, så synes jeg Papirdesign har de fineste. Ellers vil jeg nevne gull dotter fra docrafts. (shimmer dome stickers)


Washi tape har vært populært i mange år og jeg går aldri lei! De kommer i alle farger og mønstre! Jeg liker veldig godt å bruke de på mine PL-sider for å pynte opp kortene eller bare tape rundt selve bildet.  Det beste er jo at det er så enkelt å bruke og det blir så utrolig dekorativt.Min favoritt produsent når det gjelder chipboard er Wycinanka. De er så lekre! Akkurat passe tykke(tynne) uten å bygge for mye på prosjektet. De er nesten alltid med på kortene jeg lager, men også på PL-sider og layouts. Det finnes jo selvsagt mange andre chipboard produsenter, og da vil jeg nevne ett favoritt produkt fra Studio Calico som jeg har brukt mye;  "tiny stars". Er det en dies jeg har brukt mye av i 2015, så er det Tim Holtz sin scribbles and splat! Meget kul! Og nesten ett must på kort til gutt/herre! Jeg tror nok at jeg helt sikkert vil fortsette å bruke disse i 2016 også!Ord-dies har poppet frem hos mange norske produsenter i året som har gått. Til stoor glede for oss! Jeg digger de! Og det er ikke bare til kort at disse er flotte å bruke, men til PL og LO også. Jeg har litt gull- dilla. Men i begrensende mengder, som små elementer på prosjektene jeg lager. Det finnes utallige gull-produkter. Noen av mine favoritter er halvperler i gull, gullsprayen fra Marabu, gull-folie til å stanse ut i, og mange forskjellige tekst-stickers i gull som er fine å bruke på PL. F.eks fra Heidi Swapp, Simple Stories og American Crafts. 

Enda en dille jeg brukte mye i 2015 er paljetter, eller sequins. Disse syns jeg er en gøyal detalj å ha på prosjektet! De kommer i mange farger og noen paljetter er faktisk også helt flate. Jeg likte best å bruke det på kort til ungdom/konfirmasjon, hvor jeg bare strødde over her og der :) Rett foran meg på pulten min, har jeg disse kjekke rørene stående. Tidligere hadde jeg disse små tingene i slike esker med mange inndelte rom. Men da glemte jeg nesten helt av å bruke av det. Men nå står de rett fremfor nesen min, og da bruker jeg mye av de. 


DA var min liste ferdig! Håper du fikk lyst til å prøve ut noen av mine favoritt- ting :) 32 kommentarer:

 1. Flott liste! Jeg har også mange favoritter fra 2015. Det jeg har brukt mest av er dotter/rhinestones. Jeg har også brukt mye bakgrunnstempler og mist. Jeg tror 2016 vil bli PL året for min del :-)

  SvarSlett
 2. Oi, her var det mye flott :D Godt Nytt År forresten :D
  Det jeg helt klart har brukt mest i 2015 er stenciler....så må jeg tygge litt på nr. 2...når jeg ser gjennom LO`ene mine...så har jeg helt klart brukt mediumer (gesso, spray, modelling pasta osv) :D Så stenciler og mediumer er mine to mest brukte :D

  SvarSlett
 3. Den e ganske lett, Bling og wood veener er det jeg har brukt mest i fjor, to store favoritter hos meg. Godt nyttår, Gleder meg til å bli inspirert av dere i år oxo ♥

  SvarSlett
 4. Godt nyttår! Ja, diller kommer og går :) Paste er ei slik ny ting eg har brukt ein del av i 2015. På damekort blir det ofte perler og blomster med litt glitter på. På kort til mannfolk bruker eg ofte Frantage. Og dies bruker eg nesten alltid på korta mine.

  SvarSlett
 5. Godt nytt år :)
  2015 var byrjinga på Embrace imperfection for meg, so eg har brukt mykje Dylusions, paste, Distress ink, stensilar, bladgull, word band (tim holtz) knapper, store blomster frå Wild Orchid Crafts, tapét osv :) Paljetter håpar eg å få brukt meir av i år. Eg har hamstra ;)

  SvarSlett
 6. Brukt mye stensiler og akryl mousse. Osteklut har vært en favoritt! Chipboard fra Wycinanka og buttons fra @scrappegarasjen er brukt masse!

  SvarSlett
 7. Herlig liste, masse gjenkjennelig ;) 2015 har vært et skikkelig PL-år for min del, med masse tekststempler og stickers i alle slags varianter :) den siste dillen er Brusho og stensiler, kjempegøy! :)

  SvarSlett
 8. Herlig liste, masse gjenkjennelig ;) 2015 har vært et skikkelig PL-år for min del, med masse tekststempler og stickers i alle slags varianter :) den siste dillen er Brusho og stensiler, kjempegøy! :)

  SvarSlett
 9. Mye fint her :-)Mine favoritter er metall pynt, blonder, blomster ....og så må jeg ha med litt bling da ;-) ....og brads! :-)

  SvarSlett
 10. Jeg har lagt min elsk på digitale stempler, diverse snøkrystalldies og glitterpensler fra Wink of Stella.

  SvarSlett
 11. I 2015 har jeg brugt enorme mængder dobbeltklæbende tape! Derudover har jeg brugt det billigste værktøj: mine hænder! De er gode til at dubbe lidt farve hist og her, til at folde, rive og distresse papir og bånd med.

  SvarSlett
 12. Morsom og annerledes liste. Her gikk det mest i stensiler og sprayer ��

  SvarSlett
 13. Jeg må gjerne ha med stempel med visdomsord, det er det viktigste for meg :). Det neste jeg må ha med er forskjellige "dieser" som jeg kjører ut med min Silhouette Portrait. Den maskinen blir jeg mer og mer glad i ettersom jeg lærer mer om den :).

  SvarSlett
 14. Godt nytt år til Scrappelyst teamet! :)
  Annerledes liste, ja! Mine favoritter i 2015 var: diverse dies, stempler og maling.

  SvarSlett
 15. Flott liste du har laget Ann Kristin :-) Mine favoritter (siste halvdel av 2015 iallfall) er utvilsomt mosegummi i alle farger, ord-dies og chipboards. Må også ta med embossing-foldere, jeg er blitt veldig glad i å lage CAS kort og da er de perfekte å bruke :-)

  SvarSlett
 16. Godt nytt år. Flott liste du har laget, og jeg skal definitivt bli flinkere til å prøve ut mosegummi. har det i mange farger, men bruker det aldri. Derimot bruker jeg alltid dotter og bling på mine prosjekt, også bruker jeg mye stempel. Som i små stempel, med ord. Begge deler er bare perfekt til PL, som er min absolutte favoritt :-)

  SvarSlett
 17. Mye kjent i den listen,ja :) Men, det som står øverst hos meg i 2015 er nok bruk av dies (spesielt ord) - og produktene til Papirdesign. Har virkelig fått sansen for arkene deres - blitt helt avhengig ;)

  SvarSlett
 18. Love your list. Must check out the Norsk word dies. Saw someone using a dansk word embossing folder the other day and that looked like a must have as well. Can't live without my bigshot. Despite saying I had enough inks I succumbed to the TH distress monthly colours and Blueprint Sketch and Twisted Citron are just to die for. Cheery Lynn brought out a load of animal with words on them dies and I am using these a lot. Found and fell in love with Rubber Dance stamps. And my waterbrush!! Couldn't manage without that. Hugz

  SvarSlett
 19. Et must for meg i 2015 har vært stickers, chipboard og gull-elementer - og aller helst skal det være fra Crate Paper!! Ellers har jo alt fra Papirdesign også vært flittig brukt..

  SvarSlett
 20. Oj utan mina disresser går det inte, snöre, dies, dotts, halvpärlor, chipboard. vit gel penna och naturligtvis blommor

  SvarSlett
 21. Mine ting som stort sett blir med på hvert prosjekt er Maja-ark, halvperler/bling, osteklut, glitter, blomster, dies i en eller annen form

  SvarSlett
 22. Jeg bruker nesten alltid å sverte kantene på mine ting, så jeg må nok ha med Distress puter som nr 1, dies som nr 2 og tekst stempler som nr 3.

  SvarSlett
 23. Definitivt dotter, og helst da de som er tre ulike str. Så bruker jeg nesten alltid tyll. Sverter kanter med små distressputer. Sjelden jeg lager kort uten stempelmotiv, bruker Pro og FlexMarkers til fargelegging. Så 1- dotter, 2-tyll, 3 stempelmotiv, 4 Pro og Flex..

  SvarSlett
 24. I also have many favorites from 2015 So I use almost Dies#1,lace #2 and distress#3.

  SvarSlett
 25. Favoritter, ja.... Det er så mye!
  Washi-tape, enamel dots, ordstickers, helst de fra Papirdesign, mønsterark fra BoBunny.... Det er bare noen av favorittene. :)

  SvarSlett
 26. Så spennende! Jeg har scrappet lite i 2015, men har laget en del kort. De produktene jeg har brukt mest må være:
  1. Charms - Er ikke kommet over det enda, bruker charms på alt!
  2. Hyssing - Dette er også noe jeg bruker på nesten alt jeg lager :)
  3. Washitape - Spennende produkt med mange bruksområder.
  4. Chipboard - Elsker chipboard, og finner stadig nye favoritter!

  SvarSlett
 27. I 2015 startet jeg opp med project life og har virkelig lagt min elsk på ordstickers fra Papirdesign. Har brukt de en del på tag og kort også. Min andre favoritt er de små Distress Ink stempelputene. Falt helt pladask for de.

  SvarSlett
 28. Jeg har mange favoritter når jeg lager kort eller project life sider.... Men det som går igjen er mine 1#dies....jeg hadde vært naken uten dies på kort, den andre tingen jeg ikke kunne vært foruten er mine 2#distress.....deretter blir det #3stempler...#4 copicstusjer.....

  SvarSlett
 29. Dette var vanskelig men fant ut at mine favoritter som jeg har brukt mest er blomster i alle varianter og dies. Dies tror jeg at jeg bruker omtrent på hvert eneste prosjekt jeg bruker. Skjønner faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten min grønne venn cuttleburgen��

  SvarSlett
 30. Så gøy! Jeg kan med sikkerhet si at spray ink og sjablonger, sammen med bling og blomster ble MYE brukt av meg i 2015 :)

  SvarSlett
 31. Kul liste:-)
  Jeg har brukt mest stensiler, stempler og Wood veneer:-)

  SvarSlett
 32. Ikke helt enkelt da jeg scrapper en del forskjellig, men mønsterark brukes det selvsagt mye av, stensiler/gesso mist og perler, charms og så er det en del bruk av puncher :-)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.