søndag 20. mars 2016

Bursdagskort med tryllestøv

I dag har jeg et skikkelig jente-bursdagskort å vise dere, med stjerner, glitter, feer og alt det som hører med for å hylle en liten prinsesse. Såklart er det rosa med også! Bare se her:

Jeg har brukt mønsterark fra Kort & Godt som base, i nøytrale grå toner. Jeg fant frem roooooosa akryl mousse (som føres via Global Hobby og Kunst) og stjernestensil, og lekte meg med bakgrunn. Da jeg syntes den rosa fargen ble litt skarp, dempet jeg bare med litt gesso.

Deretter tok jeg for meg chipboards fra Wycinanka: Små og store stjerner, og en fe. Disse har fått behandling med frantage og varmepistol, for å få både farge og skinn. Jeg har brukt shabby white og shabby pink som begge inneholder glitter.

 For å fremmheve den hvite feen, har jeg brukt en rosa kakeserviett oppå en hvit. Den hvite er fra Papirdesign. Jeg ønsket meg også litt mer liv i kortet, så da måtte det blir noen turkise bokstaver og dots.

På dette kortet droppet jeg å sverte kantene, men rufset de godt med en saks. Toppen av pose har jeg latt være, men tagen inni er blitt punchet med litt mønster.

http://elinshobbykrok.blogspot.no/

3 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.