mandag 21. mars 2016

PL uke 7 2015 - med kit fra Katrine

For nesten et år siden mottok jeg et herlig PL-kit fra Katrine. Hun er kjempeflink til å sette sammen kit og jeg hadde store planer om å få brukt kitet med en gang. Jeg scrapper kronologisk PL for 2015 og var kommet til en litt "vanskelig" uke. Dermed ble kitet liggende.... helt til jeg plutselig fant det frem igjen i uke 7 2016.  Et år på etterskudd ble følgende dobbeltside til:


Jeg har brukt lomme A og H til oppsettet mitt. Jeg glemte selvfølgelig å ta bildet av kitet på forhånd, men nesten alt jeg har brukt fulgte med.  Jeg er veldig glad i fargeskalaen Katrine har valgt, med rosa og mint. Noen av bildene er skrevet ut i sorthvitt for å passe til. Grønnfargen på "Spire" skjærer litt ut fra resten, men han ble så trist i sorthvitt at han bare måtte få være grønn.


Alle bildene er filt langs kanten, mens kortene har fått et lag med mintfarget distress paint. Utenom det som fulgte med kitet har jeg lagt til litt washiteip, clear stickers og klistremerker fra Papirdesign. Washi finner du godt utvalg av hos Global Hobby og Kunst og her er deres forhandlerliste.


Tusen takk til Katrine for kjempefint kit, og endelig kom jeg i gang med PL igjen.

Ha en kreativ og fin dag :-)

3 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.