søndag 17. april 2016

Mer inspirasjon til april-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Hege:

I april er "alt lov", så da har jeg rett og slett "liftet" Linda. Jeg skulle lage en LO hvor jeg ønsket å ha med mye tekst. Linda har laget mange fine LOer med tekst i fokus, så jeg valgte å lage min versjon av denne.  Tusen takk for "lånet" Linda :-).  Jeg har brukt mønsterark fra Studio Light og Kort og Godt, chipboard fra Wycinanka, klistremerke fra Papirdesign og dotter fra Freckled Fawn. Studio Light forhandles via Global Hobby og Kunst.


Wenche:
Jeg har pyntet en pappkoffert til en liten babygutt. En koselig måte å pakke inn barselgave på. Kofferten kan brukes til å for eksempel samle minner i senere.

Mønsterarkene og blondene jeg har brukt er fra Papirdesign, og chipboardsene er fra Wycinanka.I kofferten har jeg lagt en smekke og et par stilige sko ;-)Katrine:
Jeg har laget en jule-LO til denne utfordringen, med bilde av eldste som fant ut at hun skulle dra opp kjolen da vi skulle ta bilder foran juletreet. Bakgrunnsarket er fra Papirdesigns nyeste kolleksjon, men jeg har også brukt litt rester fra eldre kolleksjoner. Noen smårester også fra 7 Dots Studio, stickers, tags og diverse die-cuts er også derfra - alt fra kolleksjonen Yuletide.

 På bakgrunnen har jeg brukt stensiler sammen med acryl mousse og art spray fra Marabu. Disse distribueres av Global Hobby og Kunst.

Pyntet med chipboardstjerner fra Wycinanka og gems fra Marianne Design, som også distribueres av Global Hobby og Kunst. De hvite bokstavene er fra Papirdesign.


Til denne utfordringen har jeg valgt å scrappe ett bilde fra 2009! Jeg har brukt et nydelig mønsterark fra StudioLight- My botanic garden. På bakgrunnen har jeg brukt akrylmousse i fargen caribbean blue og gull spray fra Marabu! Jeg har pyntet med mange forskjellig blomster, glidelåspynt fra Prima og en lekker chipboard fra Scrapiniec. Teksten (som jeg har farget med akrylmousse) er også fra Scrapiniec! Herlig med flotte, norske tekster! Tekst ellers er laget med blank dymo. 
Global Hobby og Kunst forhandler StudioLight og akrylmousse. Sjekk ut deres forhandlere HER.

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.