fredag 1. april 2016

Vi feirer 2 år og ønsker din tilbakemelding

I dag har Scrappelyst bursdag. Vi er allerede 2 år og vi vil benytte anledning til å takke hver enkelt av dere som jevnlig er innom oss og leser, legger igjen kommentarer og deltar i våre utfordringer. Denne bloggen hadde ikke eksistert uten dere.


Vi har lyst til å til å ta en liten evaluering nå som vi tross alt har bursdag. Som nevnt hadde bloggen ikke eksistert uten dere og vi er derfor opptatt av å få deres tilbakemeldinger slik at bloggen kan fokusere på det dere er fornøyd med og utvikle oss videre på de områdene dere vil ha endringer.

Hva er du fornøyd med ved Scrappelyst?
Hva er du mindre fornøyd med ved Scrappelyst?
Hva ønsker du mer av?
Har du evnt andre ideer eller innspill til forbedringer/endringer?

Dere velger selv om dere vil svare direkte på spørsmålene, eller gi en helt egen tilbalemelding. Vi vil ha både ris og ros!

Blant dere som legger igjen tilbakemelding her, trekker vi ut en tilfeldig vinner av denne premien, som inneholder dies og bånd fra Marianne Design. Vinneren trekkes 30.april.

35 kommentarer:

 1. Det har gått fort, grattis med 2år! Jeg synes denne utfordringsbloggen er så ryddig, oversiktlig og inspirerende at det er en fryd og følge dere! Ingen ting å sette fingeren på her, bare fortsett den gode jobben.
  Ha en fin fin feiring! Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 2 års dagen.
  Jeg liker godt deres blogg som den er. Utfordringene er varierende, enkle å forstå og det er lett å finne frem i bloggen.
  Design teamet inspirerer meg mye med sine flotte bidrag.

  SvarSlett
 3. Jeg synes det er en fin hjemmeside, den er let at navigere og overskuelig. Der er mange opdateringer, så der er altid nyt at se på. Design teamet er rigtig dygtige og laver så mange fine ting.
  Jeg kunne godt tænke mig der var flere forskellige stil arter repræsenteret (måske grunge, CAS etc).
  Tillykke med fødselsdagen!

  SvarSlett
 4. Grattis med 2 års dagen ! Enig med de andre innleggene. Synest utfordringene er varierte, liker at jeg ser dere på facebook også. Oversiktlig og inspirerende ! Flinke designere ! Takk..

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med to års dagen! :D

  Jeg må bare slenge meg på hva de over her skriver. Jeg synes dere har varierte oppgaver i forskjellige vanskelighetsgrad og har ingen ting å sette fingeren på.
  Jeg synes det er veldig bra med oversikten over utfordringer på toppen, som i tillegg er oppdatert ;) :)
  Og skryt til dere alle for bestandig utrolig flotte inspirasjonsbidrag ! :)

  Keep on going !! :) :) :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så masse med to års dagen :-) Oversiktlig og varierende :-)....og flotte DT bidrag :-) Håper å kunne scrappe med dere leeeeeeenge :-)

  SvarSlett
 7. Gratulere med dagen. Det jeg liker med bloggen her er at den er oversiktlig og enkel å finne fram i. Spesielt liker jeg at der har "fremhevet" utfordringen dere har øverst her på siden så dem er lette å finne fram til og har tydelige datoer. Hva kunne jeg ønske meg.. kanskje flere tutorialer på mixmedia teknikker og produkt tester... og eller hvordan bruke divers produkter og utstyr... Kommer så mye nytt hele tiden og det er lett å gå seg vill for enhver :) Ellers har jeg ikke noe å klage over. :)

  SvarSlett
 8. Allerede 2 år!! Synes ikkje det er så lenge sidan eg var med på første utfordring her. Scrappelyst er ein av favorittane mine blandt utfordringsbloggane. Det er fordi: - varierte utfordringer som gjør at eg prøver meg på nye ting, inspirerande innlegg (passe lange), ryddig blogg og DT´er som er flinke til å legge igjen kommentarer på bidraga. Det einaste eg kunne tenkt meg annerledes, er at det er random trekning av premie + heder og ære til 3 bidrag som utmerker seg spesielt (veldig stolt dei gangene eg har havna på topp 3-lista).

  SvarSlett
  Svar
  1. Glømte å sei at synes det er bra at det er ein begrensning på kor mange utfordringer ein kan delta på pr. bidrag.

   Slett
 9. Gratulerer så mye med toårsdagen!!! Scrappelyst er favoritt utfordrings bloggen min, helt klart! Veldig ryddig og oversiktlig, med varierende utfordringer. Jeg syns det er kjekt at det er flere utfordringer gående på en gang. :)

  SvarSlett
 10. Love your blog and the change to win stamps or dies with Norway text on it as I do have some friends in Norway and love to maken cards with their own language on it ;-)

  I also love the grublis besides the challenges!

  Thanks!

  SvarSlett
 11. Gratulerer med 2 år!!
  Her finner jeg masse inspirasjon. Det er stor variasjon, noe jeg liker godt. Liker de forskjellige utfordringene og grublisene :)
  Skulle jeg ønske noe er det litt mer på temaer jeg selv er dårlig på...hihi..Mixed media, trinn for trinn og produkter. Men, jeg er kjempe fornøyd. Er innom bloggen flere ganger i uken.
  Klem

  SvarSlett
 12. Hej. Tillykke med fødselsdagen. Jeg først for nylig blevet opmærksom på bloggen, og har altså ikke fulgt den så længe. Jeg kan rigtig godt lide den stil, som jeres designere har. Synes også I har gode udfordringer. Jeg kunne også godt tænke mig nogle art journal trin for trin.

  SvarSlett
 13. Gratulera med jubileum! Eg kjem ikkje på så mykje å setta fingeren på eg. Bloggen er full av herleg inspirasjon og kjekke utfordringar. Kjekt med alle skissene som ligg ute. Og at det heile tida er fleire utfordringar som ligg ute med ulike fristar. Kanskje meir om korleis ein lagar kort/lo i CAS stil. Det ser så lett ut, men er litt vanskeleg :)
  Ha ei fin feiring!
  Gina

  SvarSlett
 14. Gratulerer med 2 års dagen :-D :-D
  Æ har både ros å ris å kom med, å trur vi tar risn flest. Det som er domt med utfordringene er at det lages en del LO'er å det betyr at det ofte er LOer som vinner og kommer på topp 3 plassering. Noen ganger kan d virke som vinnere og topp 3 plassering er valgt ut i fra trynefaktor, fordi det hender veldig ofte at det er de samme gang på gang som er favoritt og vinner. Utfordringene deres er supre, men siden det virker som at dere liker LOer best, burde dere ha utfordringer inni mellom som er basert på andre sjangere som mixed media, altred, kort og CAS, slik at det blir rom for at andre kan vinne og komme på topp 3 plassering. Regelen som dere har om at man kan melde på bidraget sitt Max ti ganger på andre utfordringe , burde bort. For spiller det i grunn noen rolle om man er med på 5, 10 eller 15 utfordringer? Utover dette er det en bra side, med flotte premier. Lika at det er en vinner, å ikke random trekkning. Lykke til med feiringen :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sånn vil det alltid være, at noen føler at avstemmingen er fikset, går på trynefaktor osv.
   Har tatt meg selv i føle det flere ganger, det fordi at mine favoritter ikke er blitt valgt.
   Men smaken er som baken, helt sikker på at vis jeg hadde valgt ut toppen, så ville noen reagert på det også :)
   Det er en liten gruppe mennesker som stemmer på det de liker best. Hvis de synes at en LO er den beste, så vil jeg ikke at de skal tenke:
   nå har det vært så mange Lo'er som har vunnet, så vi kan ikke stemme på de!

   Selv lager jeg stort sett kort og noe av dem har jeg havnet i toppen med. Liker også at det er en vinner, noe jeg synes gjør denne bloggen spessiel.
   Synes det er flott at dere tar dere tid til å stemme frem topp3, selv om det ikke alltid er det resultatet jeg håpet på!

   Slett
  2. Her var det vell snakk om å være ærlig å si hva man mener :-) det har overhode ikke noe med meg personlig å gjøre om jeg vinner eller ikke, men hva jeg mener og syns . Ja smaken er lik baken, heldigvis

   Slett
 15. Tillykke med 2 års-dagen. Jeg følger jeres blog jævnligt og der er altid meget inspiration at hente. I har mange gode udfordringer på bloggen. Held og lykke med årene fremover.

  SvarSlett
 16. Congratulations on your second anniversary. This is a great website. I like challenges and tutorials and inspirational work by the DT.

  SvarSlett
 17. gratukjempemasselere med jubileum. Jeg liker bloggen her fordi det er varierte utfordringer, mye inspirasjon, og flotte sponsorer og premier.....

  SvarSlett
 18. jeg er ikke så flink til å legge igjen skriftlig ord eller spor her hos dere, men i mine øyne er dere perfekte som dere er, jeg er ofte innom å blir inspirert, men ikke alltid dagene har nok timer til å bli med på utfordringene deres, men jeg blir alltid inspirert når jeg er innom dere :)

  SvarSlett
 19. å ja glemte jo det viktigste, grattis med 2 årsdagen, ser frem til å ha dere her mye mye lengre ♥

  SvarSlett
 20. Gratulerer med 2 års dagen. Jeg syntes at det er en lækker blog med rigtig mange fine udfordringer og rigtig flot inspirastion.

  SvarSlett
 21. Gratulerer med 2 års dagen. jeg synes dette er en flott blogg med masse inspirasjon. Er stadig innom , men er vel ikke så flink til å legge igjen spor etter meg.

  SvarSlett
 22. Gratulerer med 2 års dagen. Jeg synes dere har en kjempeflott blogg og ville ikke endret noe spesielt på den. Er innom for inspirasjon og prøver å legge igjen kommentarer, men ofte blir det bare med titten. Jeg synes dere har dyktige DT´er og en god blanding av både kort, LO og Project Life og det må dere fortsette med. Ta gjerne med steg for steg forklaring innenfor alle sjangrene. Lykke til videre :-)

  SvarSlett
 23. Synes dere har en flott blogg, og gjør en super jobb. Mye arbeid bak bloggen og alle inspirasjonsbidragene dere legger ut, så jeg sier som Ingvild Flugstad Østberg "Jeg bøyer meg i hatten" ;-) Gratulerer med 2-årsdagen, og lykke til videre. Titter stadig innom jeg ;-)

  SvarSlett
 24. Happy 2nd anniversary. I love your blog. I like the varierty of projects from the DT and the fact that you have simultaneous challenges with diverse themes. Always fun here. Keep doing what you are doing. Hugz

  SvarSlett
 25. Gratulerer så mye med 2 årsdagen :) Jeg har ingenting negativt å si om bloggen deres, så jeg synes dere godt kan fortsette akkurat slik dere gjør :) Mange flotte inspirasjonsbidrag fra dere og flotte konkuranser :)

  SvarSlett
 26. Gratulerer så mye med 2-årsdagen :) Jeg er stadig innom bloggen og ser på de fantastisk inspirerende bidragene som legges ut. Liker også godt at alle utfordinger/aktiviteter ligger øverst. Gleder meg til fortsettelsen :)

  SvarSlett
 27. Gratulerer med 2 år. Synes dere har mange fine og varierte oppgaver og lager masse flott inspirasjon :)

  SvarSlett
 28. Gratulerer med deres 2 års dagen :-) En flott blogg, fine, varierte utfordringer og mange utfordringer. Flotte inspirasjons bidrag fra designtemaet. Dere gjør en flott jobb. Så fortsett deres flotte jobb, og keep going strong :-)

  SvarSlett
 29. Gratulerer så masse med 2-årsdagen!
  Dette er en veldig inspirerende blogg hvor man får mange idéer og veldig bra detaljert tutorialer. Mange og varierte utfordringer. Håper dere kommer til å fortsette mange år fremover.

  SvarSlett
 30. Gratulerer meffd 2 års dagen :-)
  jeg liker bloggen veldig godt da det er knallflinke inspiratører her som man får mye ideer av.
  Utfordringene er veldig varierende, eneste jeg kunne ønske meg var random trekning på utfordringene slik at alle har en mulighet til å vinne.

  SvarSlett
 31. Har ikke alltid vært så aktiv her, men de gangene jeg har tittet innom har jeg alltid sett mye flott inspirasjon! Og det jeg liker aller best er at dere har flere utfordringer som går samtidig :) Gratulerer med jubileum!
  Klem

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.