lørdag 17. september 2016

Mer inspirasjon til septemberutfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Jeg har egentlig ikke en favorittstil, men blander lett mange stiler hele tiden.  Valget falt på en litt retroinspirert Shabby Chic.

Jeg har laget en tag med diessett fra Marianne Design. Den store tagen som base er stanset ut med den største tagen i settet: CR1353 Label XL & labels XS. Også har jeg pyntet toppen med et element fra settet LR0412 Labels cotton lace.


Mønsterark og motiv er fra Studiolight. Teksten er stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Papirdesign. Blomster fra I am Roses, og halvperler fra Papirdesign. Doilien og borden er stanset ut med dies fra Sizzix; Sizzix® Thinlits™ Die – Doily #2 by Tim Holtz® og Lace by Tim Holtz®. 

Sommerfuglene er stanset ut med dies fra Marianne Design; CR1354 Butterflies.

Blonden på toppen av tagen er fra Papirdesign.


Katrine:
Jeg har heller ingen bestemt favorittstil, men liker der i mot å prøve ut litt forskjellig. Noe som jeg synes er litt ekstra spennende og morsomt er mixed media, og derfor har jeg valgt å lage en LO i den stilen til denne utfordringen.

Bakgrunnsarket, samt øvrige ark, er fra Studiolight. Først har jeg limt diverse papirrester på arket, deretter utstansede doilys (Sizzix 661497) og border (Sizzix 661499), chipboard fra Wycinanka og osteklut. Så malte jeg over alt med gesso, 1-2 lag, før jeg sprayet med Marabu Art Spray. For å få riktig farge til bakgrunnsarket blandet jeg fargene Reseda og Petrol, i tillegg har jeg brukt ren sølvfarget spray.


Pyntet med blomster fra I Am Roses (den store er sprayet med sølvspray), chipboard piler og tekst fra Scrapiniec og enamel dots fra Marianne Design.Favorittstil... Jeg tenker veldig sjelden stil når jeg scrapper og vet egentlig ikke navnet på så mange scrappestiler.  Jeg scrapper ut fra lyst og humør, og stilen på den enkelte LO er ofte preget av hvilket tema jeg scrapper.  Jeg liker å bruke flere bilder og fortelle små historier fra hverdagen. På LOen under, har jeg brukt mange av mine favorittprodukter og elementer, så jeg tror nok den er ganske typisk for min nåværende scrappestil.  Jeg samler ofte elementene litt på siden og bruker små drypp av symbolikk, noe jeg også har gjort her.

Papirene jeg har brukt denne gang er fra Maja Design og jeg har brukt akryl mousse fra Marabu for å lage litt ekstra struktur på bakgrunnen. Jeg har stanset ut en doily med dies fra Sizzix, som jeg har limt bak bildene, samt litt washiteip. LOen er pyntet med blomster, klistremerker fra Papirdesign, chipboard fra Wycinanka og dotter fra Freckled Fawn. Tittelen er norsk Chipboard fra Wycinanka, fargelagt fargelagt i "riktig" farge med Promarkers.  Button fra Magic Monday.Jeg har mange favorittstiler egentlig! Her er en av dem. Litt klin og klæsj på bakgrunnen og stemple litt er ihvertfall veldig gøy! Susanne og Tommi dro på MC tur i juni i år, til Geiranger..hvor de også kjørte trollstigen. Med klare instrukser fra meg om å ta masse bilder jeg kunne scrappe! Og det klarte de heldigvis :) Mønsterarket er fra Kort og Godt. Og jeg har brukt akrylmousse i 3 forskjellige farger på bakgrunnen.  Jeg syntes det passet så godt å pynte med de krøllete pilene fra Wycinanka! "Visit norway" har jeg skrevet selv i en metalltag+ sticker fra Tim Holtz.
1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.