onsdag 14. september 2016

Snart jul?

Nei det er vel ikke det? Men vi har lov å kose oss med julepynten ved scrappepulten HELE året. Og det er så moro :-) Og skal man lage noen julekort, julegaver eller annet, så ja, jula kommer fortere enn man aner. 

Jeg har laget et julekort som glitrer litt ekstra og som jeg har pyntet i overkant mye til å være meg. 


Tok et dykk i bunken med resteark og har stanset ut diverse diecuts med dies fra Marianne Design. Jeg har blant annet brukt flere elementer fra settet LR0445 Anja’s Circle XL. Dette settet kan kombineres på mange måter med sine flotte elementer; 


Jeg har også stanset ut granbar med diesen CR1378 Tiny's Pine Tree Branch. Disse har jeg dabbet med litt snøeffekt. Julekulene er stanset ut med diesen CR1379 Tiny's Ornaments Baubles. Etter jeg stanset de ut lot jeg arket sitte i diesen mens jeg brukte den som stensil og pyntet med glitterpaste fra Creative Expressions


I snøkrystallene har jeg plassert enamel stickers i sølv fra Marianne Design. Teksten er chipboard fra Wyzinanka. Denne har jeg også dabbet med snøeffekt. 


Tagen i posekortet er av hvit kartong med en topp stanset ut med nok en dies fra Marianne Design, - LR0269 Anja's Vintage decoration. Også denne har jeg brukt som stensil i kombinasjon med glitterpaste. 


Produkter fra Marianne Design og Creative Expressions distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

3 kommentarer:

  1. Superflot og spændende at se noget lidt anderledes fra dig. Jg blev næsten inspireret til at prøve mig på lidt mere pynt på mine kort :-)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.