onsdag 12. oktober 2016

Mange ideer rundt små notatbøker

Hege:
Noen ganger ønsker man å gi en liten oppmerksomhet til en venn/venninne, en oppmuntring, en vertinnegave eller lignende. Da er disse små notatbøkene helt supre.  De er ca 10 x 15 cm store, har perm i tykk papp og spiral i siden.  Sidene inni bøkene er linjerte, så de kan brukes til nesten hva som helst; handleliste, oppskriftsbok, skrive ned gullkorn, ting man må huske, dagbok osv...

Jeg har pyntet mange slike bøker den siste tiden og gleder meg til å gi dem bort til kjente og kjære. 

Motivet jeg har brukt på bøkene under liker jeg veldig godt. Det er fra Lulu Design Art og finnes i turkis og rosa.  Det er en digital fil med god oppløsning, så om man ønsker å skrive det ut i større format og ramme det inn, så er det også fullt mulig. 

På de turkis bøkene har jeg brukt mønsterark fra Studiolight. Alle bakgrunnsarkene er fra en 6 x 6 blokk med forskjellig treverksmønster.  Jeg har brukt chipboards fra Wycinanka og dotter fra Freckled Fawn.  Hjertet på boken i midten er stanset ut i mosegummi med en dies fra Sissix. Motivene er limt på med 3d puter fra Scrapbook adhesives.


På de rosa bøkene har jeg brukt mønsterark fra Creative Expressions i tillegg til bakgrunnsark fra Studiolight.  Dottene og det lille hjertet er fra Marianne Design, mens krystallene er fra Papirdesign.


Under kommer et lite bilderas hvor dere får se de enkelte bøkene litt bedre:


Mange av produktene jeg har brukt på disse bøkene, forhandles i Norge via Global Hobby og Kunst. Det gjelder produkter fra Studiolight, Sissix, Marianne Design og Scrapbook Adhesives. Mosegummi i ulike farger, samt bølgepapp finnes også i deres sortiment.

Ha en fin dag :-)


Elin:

Jeg er veldig glad i å både pynte- og scrappe små gaver, og hva er vel mer genialt en èn notatbok til den som har alt? Alle trenger vel en liten bok? Handleliste, huskeliste, bursdagsbok, minnebok, scrappeoppdrag? Ja bare tenk på alt du kan skrive i en slik. Denne gangen har jeg pyntet en enkel notatbok med linjer, kjøpt på TGR for en billig penge:


Jeg har dekorert boken med lilla kartong innerst, og mønsterark fra Papirdesign utenpå. Jeg har valgt en litt annen lukkemekanisme en jeg vanligvis gjør. I stede for å feste bånd under panelene, har jeg skjært til et helt panel fra frontperm, rundt ryggen på boken, til bakperm, rundt fronten og laget et "flipp" på framsiden. Den er festet til frontpanelet ved hjelp av borrelås.

Så kan boken lett åpnes, og på høyre side synes så vidt en del av borrelåsen.


Jeg har dekorert enkelt denne gangen. Motivet er fra Studiolight, i chalk board stil. Jeg har stanset ut bikuben i hvit kartong fra Papercolor, med dies fra Kort og Godt. Blomstene er fra I Am Roses. I tillegg har jeg puttet på litt osteklut, litt hamp og en epoxy sticker.

http://elinshobbykrok.blogspot.no/

Wenche:
Et lite skrivebordsett har blitt pyntet opp med mønsterark fra Studiolight og et herlig tekstmotiv fra LuLu DesignArt. Når du kjøper denne filen får du den til informasjon både i blått og rosa Skrivebordsettet har jeg funnet på Ebay.
Produkter fra Studiolight distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Kristin:
Jeg har en utrolig snill kollega som stadig kjøper med seg små-gaver til oss alle når hun er på tur. Jeg hadde derfor lyst til å gjøre litt gjengjeld og gi henne en liten oppmerksomhet. Jeg har derfor dekorert en liten notatbok hun fikk sammen med en liten blomst. Motivet på notatboken er et motiv fra Studiolight. Teksten er et stempel fra Kort og Godt.Jeg pakket det inn i cellofan og festet på en enkelt lite kort. På kortet har jeg brukt kakeserviett fra Papirdesign og motiv fra Lulu Design Art.

Hun ble så glad for gaven og synes de to notatbøkene var så søte, at hun gjerne ville ha et par stykker å gi til noen venninner. Motivene på disse bøkene er også fra Studiolight.

Produkter fra Studiolight forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.

2 kommentarer:

  1. Åhh....her var det mye flott! :)
    Dette var jo bare supersøtt og koselig...fikk virkelig inspirasjon jeg nå altså :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.