onsdag 19. oktober 2016

Sommerlige bursdagskort

I dag vil vi vise frem noen sommerlige bursdagskort.

Det er noe med de herlige motivene fra Studiolight som bare oser av sommer.

Mønsterarkene er også fra Studiolight. Tagen med hjertekant er stanset ut med dies fra Marianne Design (LR0411). Teksten er stanset ut med en die fra Papirdesign.


Pyntet med lekre blomster fra I Am Roses som jeg har strøket litt Marabu akryl mousse over. Pyntesteinene er Marianne Design diamond gems.


Føler ofte tags blir litt naken uten noe i toppen, så her har jeg knytt litt hamp. På tagen nedi posen er det knytt fast en liten charm fra Din Fantasi.


Det neste er et liggende posekort med nydelig mønsterark fra Studiolight. Motivet kommer også derfra. Bak motivet har jeg en ferdig kakeserviet fra Din Fantasi, samt en jeg har stanset ut med en Sizzix die (661498).


Blomstene er alle sammen fra I Am Roses.


Enamel dottene er fra Marianne Design.Produkter fra Din Fantasi, Studiolight, Marianne Design og Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en kreativ dag!
Et sommerlig bursdagskort fra meg også, til ei dame som fyller 50.Mønsterark og motiv fra Studiolight. Tekst stanset ut med dies fra Papirdesign, og doilie under motivet er stanset ut med dies fra Sizzix.Kortet skal ha plass til endel tekst, med mange underskrifter. Derfor har jeg brettet det inn fra begge kanter denne gangen, og beholdt hele innsiden upyntet, ren og hvit for alle til å skrible på. Kortet er brettet av hvit kartong fra Papicolor.

Produkter fra Papicolor, Studiolight og Sizzix distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.
1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.