torsdag 30. mai 2019

Mixed media tags

Tenkte å vise dere noen reste-tags jeg laget for litt siden. Jeg har blitt veldig mye flinkere til å bruke restene mine etter at jeg oppdaget mixed media stilen, og velger ofte å lage litt reste kort eller tags når jeg har scrappet en del LOer. Denne gangen ble det litt MM light på sorte tags:


Jeg må vel bare innrømme at jeg har litt dilla på både turkis-grønne fargetoner og kontraster om dagen, så da ble også disse tagene deretter. Først lette jeg frem tags og resteark, deretter rev jeg opp restearkene i mindre strimer og limte på tagene. Det gjør meg ikke noe at de stikker litt utenfor kanten, det synes jeg bare er kult. Jeg hadde på litt washitape før jeg fant fram en stensil og Marabu Mixed Media Acryl Paste.  Jeg er mest glad i hvit paste uten korn i, men Marabu har både "fine sand" og " sand" som gir litt struktur i tillegg. 


Når pasten har tørket, er det bare å pynte etter hjertens lyst. Her har jeg valgt litt sort hjemmefarget hamp. Den var i utgangspunktet naturfarget, men med litt Marabu Mixed Media Art Spray i sort ble den super til akkurat dette prosjektet. Halvperlene er fra Papirdesign, motiv og rester fra prima.

Her har jeg lurt på noen dotter fra Papirdesign, litt papirpynt og chipboardhjertepynt.


Er du flink å bruke dine rester? Har du tips eller ideer til hvordan de kan brukes? Del gjerne med oss :D
1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.