søndag 5. mai 2019

Utfordring for mai - feiring

Utfordringen denne måneden er rett og slett "feiring". Mai er jo en måned med mye feiring og her kan du boltre deg i alt fra 17.mai, til bryllup, konfirmasjon og bursdag. 

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 31.mai 2019 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren denne flotte premien bestående av Gelly Roll-penner fra Sakura og stempel og dies-sett fra Studiolight


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Jeg har laget et kort til jubilant som runder 80 år. Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong.


Mønsterarkene jeg har brukt er fra StudioLight. Blomster fra blant andre I am Roses

Gratulerer die fra Papirdesign, og rammedie fra Marianne Design


Produkter fra Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Hege:

Jeg har laget en 17.-mai LO til månedens utfordring som har temaet "feiring". Et av nasjonaldagens høydepunkt er å samle flest mulig russekort.

Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign - Ungdommelig.  Klistremerkene er også fra Papirdesign. Ellers har jeg pyntet med små kakeservietter, dotter og trepynt.  Teksten er skrevet med Sakura Pigma Micron 005, som forhandles av Global Hobby og Kunst.


Katrine:
Jeg har også en 17. mai LO til inspirasjon denne måneden.
Hvit kartong fra Papicolor som bakgrunn og herlige tematiske mønsterark fra Papirdesign - både fra nye og eldre kolleksjoner. Hvit bølgepapp fra Folia.

Pyntet med en del elementer klippet ut fra mønsterarkene. Halvperler fra Staz. Blomster, hvorav de små blå er fra I Am Roses.

Papicolor, Folia og Staz distribueres av Global Hobby og Kunst.


Ann Kristin:
Jeg har laget ett bursdagskort!
Ark fra StudioLight Ultimate scrapcollection! Hvor jeg har brukt ett mønsterark i bunn, og jeg har klippet ut roser fra ett annet klippeark. Enhjørning, M og kake er klippet ut fra ett annet ark. Klistremerkene "Glad i deg" og "Gratulerer med dagen din" er fra Papirdesign. Blomster og hvite blader fra IamRoses. StudioLight forhandles av Global Hobby og Kunst.2 kommentarer:

 1. Merci à la DT pour son inspiration.
  Je participe à votre beau défi avec plaisir.
  Bises.
  MaryannG

  Takk til DT for hans inspirasjon.
  Jeg deltar i din vakre utfordring med glede.
  Hugs.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.