mandag 11. januar 2021

Grublis for januar - Stjerner

I grublisen denne måneden vil vi se stjerner, en eller flere.
La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.februar 2021 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på grublisen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren dette settet med 6 stk Chameleon fineliners: 
Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Wenche: 

Jeg har funnet frem igjen yndlingen fra  Studio Light, ovaldie i a5-str. Dette konfirmasjonskortet er laget av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra restekassen min.

"kjære konfirmant-die", chipboard stjerner og button er fra Papirdesign

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano.

Produkter fra FabrianoPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


Kristin:
Jeg har laget et kort hvor stjernen er hovedmotivet. Stjernen er selv malt med ulike typer blekk og maling, og deretter stanset ut av en Sizzix-die. Splæsjen bak styernen er stanset ut av en die fra Papirdesign. Dotsene på kortet og teksten er også fra Papirdesign.

Katrine:
Jeg har laget et kort med kartong fra Papicolor som base, og det måler 4x8 inches. Alle mønsterark og motiv er fra Studio Light. Jeg har stanset ut blader med dies fra Sizzix og pyntet med diverse blomster.
Enamel dots og puffy stjerner er fra Freckled Fawn.

Produkter fra Papicolor, Studio Light og Sizzix distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Hege:
Jeg har laget et kort i str 6 x 5 inch med hvit kraftkartong fra Papicolor som base. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign, og jeg har også brukt en bit bølgepapp fra Folia. Rundt kanten på mønsterarkene har jeg "svampet" med hvit gesso fra Marabu og på tagen har jeg tegnet snø ved hjelp av hvit Posca paint marker. Tallstempelet, klistremerkene og dottene jeg har brukt er fra Papirdesign. Skiene er stanset ut med dies fra Marianne Design og highlightet med hvit Posca paint marker.  Chipboardstjernene er et av mine favorittprodukter for tiden og kommer fra Papirdesign. Jeg har tegnet rundt kanten på noen av klistremerkene med svart penn fra SakuraInni kortet har jeg brukt en stempeltekst fra Kort og Godt. 


Produkter fra Papicolor, Marabu, Sakura, Posca og Folia distribueres i Norge av Global Hobby og kunst


Linda:

Jeg har laget en layout med stjerner på. Stjernene er fra noen nye klistremerker fra Papirdesign. Jeg har brukt utelukkende ark fra Papirdesign, i kombinasjon med noen project life-kort. Klistremerkene kommer fra Papirdesign. Jeg har i tillegg sprayet noen få dråper med Marabu Art spray

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

2 kommentarer:

 1. Så mye lekkert dere har laget for inspirasjon 😍
  Wenche, er det ovale kortet virkelig en dies fra Studio Light 😳
  Den var bare lekker ❤️
  Klem fra
  Jeanetts

  SvarSlett
 2. takk, og ja det stemmer :-)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.