lørdag 16. januar 2021

To layouts med maritimt tema

Heisann!
 
I dag vil jeg dele to layouts med dere, begge med bilder fra sjøen og maritimt tema.
De måler begge 9x12 inches.
 
Den første har hvit kraft kartong fra Papicolor som base. Mønsterarkene er alle fra Studio Light.  
Jeg grunnet hele bakgrunnen med transparent gesso fra Amsterdam før jeg tilførte farge. Jeg har brukt Marabu mixed media art spray i fargene mint, aquarine, sky-blue, grey og gold. Over sprayene stemplet jeg i brunt med et stempel med fiskegarn-mønster, dette fra Studio Light.
 
Bak bildet har jeg bygget opp med mønsterark, tags, bølgepapp fra Folia og en glassine bag.
 
Jeg har holdt pynten veldig enkel, men kun tekstklistremerker fra Papirdesign og puffy gullhjerter fra Pinkfresh Studio.

 
Så til den andre layouten. Her er bakgrunnen satt sammen av to mønsterark, begge fra Studio Light. For å lage bakgrunnen litt ekstra spennende her har jeg brukt distress oxide i fargen spiced marmelade over en stensil, samt stemplet med fargen peacock feathers med et Marianne Design stempel. Jeg har også brukt et script-stempel fra Studio Light på bakgrunnen. Bak bildene har jeg bygget opp med noen mønsterark-biter, samt bølgepapp fra Folia
 
For å fremheve tittelen litt fra bakgrunnen har jeg delvis streket rundt med hvit Sakura gelly roll penn.
 
Også her har jeg holdt pynten veldig enkel: tekstklistremerke og oransje enamel dots fra Papirdesign, blå enamel dots fra Altenew og en liten trefigur. Journaling skrevet med brun Sakura Pigma Micron penn.
 
Produkter fra Papicolor, Studio Light, Amsterdam, Marabu, Marianne Design, Folia og Sakura distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ønsker dere en nydelig dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.