tirsdag 12. januar 2021

Mixed Media i grønt - #Justsaying

 Ny art journal i hus, og da er det på sin plass å dekorere forsiden. Disse harder papp-forsidene på slike blokker, er meget godt egnet til litt mixed media lek. Her får dere se mitt siste prosjekt og fremgangsmåten min:

Framsiden var ren kraftfarget da jeg startet, så det første jeg gjorde var å male den sort med Marabu Acryl Gesso. Deretter bygde jeg opp siden med div elementer som bølgepapp (Folia), chipboard rammer og elementer (Dusty Attic/Wycinanka), litt knapper og gass steiner. Tekst og tråd har jeg spart til siste finish. Det at alle elementene har div farger, gjør ingenting i slike prosjekter. De skal uansett dekkes med medium til slutt. Jeg malte alt sort først.


Deretter malte jeg midtfeltet og rammene med Marabu Acryl Gesso i hvit, for at fargene skulle synes bedre. Fargene jeg har brukt på prosjektet er alle Amsterdam Akryl: Permanent green, brilliant green, yellowish green, aco yellow lemmon, titanium white. I tillegg har jeg brukt Marabu Mixed Media Art Crayon - Silver til å highlighte med på slutten.


Jeg har bygget opp fargene litt etter litt, tørket i mellom lagene, prøvd å skape dybde og valører. Til slutt har jeg highlightetet med tykk hvit gesso og splasjet med uttynnet titanium white. Tråden er tynn hvit sytråd, den skaper litt ekstra interesse synes jeg. Teksten er fra StudioLights paperelements. Jeg har også dratt frem noen dugg dråper fra Staz.


Produkter fra Amsterdam, Marabu, Folia, StudioLight og Staz er alle distribuert gjennom Global Hobby og Kunst her i Norge. På hjemmesiden deres HER kan du finne frem til din nærmeste forhandler.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.