lørdag 17. juli 2021

Mer inspirasjon til juli-Utfordringen

 Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.


Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Kristin:
Jeg har laget en Art Journal-side i min Sakura Sketch Notebook. På bakgrunnen la jeg noen striper med washi-tape. Siden er deretter malt med hvit Gesso blandet med vann. Jeg har brukt en pensel til å male det utover. Motivet, månen og stjernene er die cuts fra Studio Light


Jeg har et sommerlig bursdagskort i herlige turkise toner å dele med dere. Basen er laget av hvit kraftkartong fra Papicolor. Mønsterark fra Studiolights 15x15 paperpad, motiv og elementer fra en av deres 3D blokker. Jeg har pyntet opp med både kakeserviett, blonderester, chipboards og straz fra Stazz.

Linda:

Jeg har laget et bursdagskort med ark fra StudioLight. Stempelet og den utklippene sommerfuglen kommer fra Kort og Godt. Doiliedisene samt buttonen kommer fra Papirdesign


 Wenche

Dette konfirmasjonskortet er laget av Papicolor perlemor kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Tekstdie og tekstklistremerkene er fra Papirdesign

Motivet er et digitalt motiv fra MamaVibesInk. Printet ut på ark fra Fabriano.

Rammen er stanset ut med die fra Marianne Design, LR0716 Anja's Elegant Oval Jeg har et sett med Caran D'Ache luminance-blyanter som jeg har brukt på dette motivet. Stempelet er fra Altenew og er klippet fra hverandre for å bli satt sammen litt nærmere og litt mer over hverandre enn originalt. Bakgrunnen er laget med Distress Oxide Lucky clover, Iced spruce, Bundled sage, shabby shutters og squeezed lemonade med splatter av vann og utvannet gesso her og der. Det gir en fin effekt. En bakgrunnsdie fra Paper Rose over.


 
Produkter fra Papicolor, StazSakuraFabriano og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.