tirsdag 13. juli 2021

Takknemlig for deg

 Jeg har koset meg med å lage et kort i formatet 15x15cm str. Inspirert av den lekre diesen fra Papirdesign: Takknemlig for deg. Dette er en dies jeg tror kommer til å bli MYE brukt fremover, og i disse utfordrende tider vi lever i, er det ekstra viktig å vise takknemlighet for at vi har hverandre. Nå mer en noen gang, burde vi lage disse fine kortene til de vi bryr oss om, og VISE dem at de utgjør en forskjell <3 

Jeg har brukt mønsterark fra Studio Lights serie "Celebrate new beginnings". Her er det mange flotte ark og elementer å leke med. Falt spesielt for det søte motivet her, det utstråler et herlig samhold og fellesskap. 


Jeg har i tillegg til "takknemlig for deg" diesen, brukt en bannerdies fra Papirdesign bak motiv og dekor. Jeg har rufset opp panelene uten å sverte de, samt brukt kantpuncher på siden for litt variasjon. 

Til dekor har jeg brukt kakeserviett, litt halvperler fra Papirdesign og blomster i kontrastfarger. Jeg har brukt hvit kraft kartong fra Papicolor til tekst og tag inni kortet. 


Produkter fra Studio Light og Papicolor distribueres av Global Hobby og Kunst. Du finner kontaktinformasjon på deres hjemmeside. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.