tirsdag 20. juli 2021

Produkt-tips

  Vi finner alle våre favoritter ved scrappepulten titt og ofte og dann og vann. 


Noen glemmer vi av igjen en stund, mens andre får sin faste plass og er i bruk ved nesten hvert eneste prosjekt.

I dag vil vi i TeamScrappelyst vise frem noen av våre favoritter:


Elin:
Tross så vanskelig det er å velge ut enkelte produkter som favoritt, er det noen som stadig kommer tilbake til meg. Etter at jeg forelsket meg i ArtJournaling, har jeg blitt bedre kjent med fargemedier av ulike arter. Jeg føler for å slå et slag for akvareller i dag, og da spesifikt Van Gogh sine pocket bokser:

Van Gogh Akvarell - PocketBox - 12 half-pans og pensel no 6 - Tegne.no


Disse fargene er så utrolig fleksible: De er veldig pigment-sterke og avhengig av mengde vann en bruker, kan man få alt fra "knallfarger" til duse dempede pasteller. De er dryge, varer så og si evig, og finnes i mange mange farger. Du kan også kjøpe tomme skrin og enkeltfarger etter preferanse, sette sammen ditt eget drømmeskrin :D Her er noen prosjekter hvor jeg har brukt akvareller som medium:
Siden jeg fargelegger en del vil jeg fremheve Copics i denne posten. Disse kan du kjøpe i ulike sett, mange ulike typer eller du kan kjøpe enkelttusjer. For slik fargelegging jeg og mange andre her i skandinavia driver med, vil jeg anbefale å kjøpe et basis-sett med hudfarger og ellers enkelttusjer så man kan kjøpe akkurat de nyansene man ønsker selv. Det anbefales å ha en mørk, en mellomtone og en lys tone av hver farge (eller flere) så man kan få frem skygger og gi litt mer liv til motivene. 

Man kan fylle på tusjene, bytte tupp og lage egne nyanser. På denne måten blir tusjene nesten evigvarende og er vel verdt investeringen :-)

Her er noen kort jeg har har laget med fargelagte motiv:


Klistremerketekster fra Papirdesign har vært en favoritt hos meg i mange år. De kommer i mange ulike farger og skrifttyper og tekstene passer til både kort, layouts og andre prosjekter. Utvalget tekster har blitt veldig godt de siste årene. Noen av arkene inneholder bare gratulasjonstekster, mens andre ark inneholder tekster med temaer som hverdag, ferie, baby/barn osv. Jeg tror disse klistremerkene må være et av de produktene jeg har brukt mest av i min scrappekarriere. Jeg tror nesten de er i bruk på nesten alle mine kort/layouts. Jeg har vel kanskje ikke brukt de på AJ enda, så der har jeg en utfordring til meg selv :-) 


Her ser dere noen prosjekter hvor jeg har brukt klistremerker fra Papirdesign:


1 kommentar:

  1. De klistremerkene har jeg vel fått helt dilla på!! Som du sier de er vel med på alle layoutene bortimot.. håper det kommer noen nye «layout» ord om litt :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.