mandag 3. november 2014

Farsdag

Førstkommende søndag er det farsdag her i Norge. Her kommer litt inspirasjon fra oss i anledning dagen :

Kristin:
Det er første gang vi opplever farsdag hjemme hos oss, og jeg måtte da selvsagt lage et kort på vegne av sønnen vår. Dessverre er det lite tid til å lenge i ro og pusle med kort, så kortet ble en skikkelig enkel hurtig-variant. På kortet har jeg brukt ark fra 7 Dots Studio. Arkene er fra serien Illumination. Rosene på kortet er fra Papirdesign.


På kantene har jeg stemplet med et splash-stempel fra Papirdesign. I tillegg har jeg embosset kantene med UTEE i fargen Platinum.


Rosene er altså fra Papirdesign.Til farsdagen i år har jeg pyntet en gavepose, som jeg skal fylle med litt ymse godsaker. Siden pappa er elg jeger, så har jeg brukt en chipboard fra ScrapFX som motiv, dog jeg er usikker på hvilket dyr det egentlig skal forestille ;) Geviret har jeg malt med 3d maling fra Panduro og strødd på gull frantage embossing. Det ga de litt mer opphøyet struktur. 
Papirene jeg har brukt er fra StudioLight; industrial(12x12) og paperpad #6(6x6), som føres av Global Hobby og Kunst. Jeg har pyntet med washi, alpha stickers og brune dotter fra Papirdesign, blå dotter fra MME og stjerner fra Studio calico. Katrine:
Jeg har hentet frem knalltøffe motiver fra Studio Light og pyntet en stor pose i anledning farsdagen. <<Pappa>> arket er fra Papirdesign og det andre er fra Industrial-serien til Studio Light.

Jeg har pyntet med chipboard fra Wycinanka, tags og enamel dots. Produkter fra Wycinanka og Studio Light føres av Global Hobby og Kunst.


5 kommentarer:

 1. Utrolig flotte kort ! :D
  Masse fine tips og ideer til gutte/manne-korta våre :D

  SvarSlett
 2. Mange heldige pappaer her, ser jeg :) Knallstilige bidrag!!

  SvarSlett
 3. For noen flotte herrekort! Mye inspirasjon å hente her. :) Sliter alltid med herrekort ideene.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.