onsdag 26. november 2014

Gull

Jentene i Team Scrappelyst har mange gode, kreative og inspirerende samtaler sammen. Og et av samtaleemnene vi hadde for litt siden er var ikke noe edlere enn GULL. Da vi begynte å rote litt rundt i stæsjkurvene våre, så ja, da fant vi ut at GULL det fantes jo både litt her og litt der, og vi utfordret hverandre til å bruke det vi hadde liggende.

Hege:
Gull er en farge jeg aldri før har brukt til scrapping.  Jeg har ikke engang tenkt tanken at det var mulig.  Det er jo så "glorete"...  Jeg rynket derfor litt på nesen da det dukket opp litt forskjellige "gulleffekter" i en kit-klubb jeg abonnerte på. Da jeg fant frem bildet til denne LO-en, dro jeg likevel forsiktig frem "gullpynten", og jeg må innrømme at jeg syns det ble ganske kult.

Jeg har brukt gull i kombinasjon med litt mørke, "tunge"  mønsterark fra Papirdesign.  Jeg synes både arket med stjerner og rokokkoarket er perfekte til temaet her.  Bak bildet har jeg litt lysere mønsterark fra Papirdesign og Studiolight, for å sette fokus på bildet.  Jeg har også bygget opp med en svartmalt chipoardramme fra Wycinanka, en svart tag og kakeserviett i GULL.  Til slutt har jeg pyntet med stjerner i ulike størrelser fra Wycinanka , halvperler og litt diverse gullpynt.  Studiolight og Wycinanka er produsenter som forhandles i Norge via Global Hobby og Kunst.

 


Katrine:
Jeg har hatt dilla på gull i godt over et år nå, og har ikke gått lei enda! Det trenger jo ikke nødvendigvis være et veldig stort element, selv små detaljer gir layouten det lille ekstra.

På layouten jeg har laget her har jeg bare brukt et par-tre sticker i gull, samt splættet med gullmist.
Jeg har brukt mange produkter fra Crate Paper på denne layouten, men også mønsterark fra Studio Light + dotter og button fra Papirdesign. Studio Light føre av Global Hobby og Kunst.
Det er ikke sålenge jeg oppdaget gull scrappestæsj! Og jeg synes det er knallkult å scrappe med. Her har jeg scrappet en gutteLO i lettersize, med innslag av litt gull. Endelig fikk jeg brukt for litt gammel gullfarget dottie ann, gull halvperler kjøpte jeg på ebay, og gullvimpelrekken og pilene kommer fra ett klistremerkehefte. Mønsterark, stjernebutton og chipboard "Tøffing" er fra Papirdesign. Klistremerkebokstavene er fra Panduro.  Hello er en dies fra Simon says stamps. 

4 kommentarer:

 1. Så flotte prosjekter! Jeg har endel gull liggende, men det blir aldri brukt. Nå må det fram:)

  SvarSlett
 2. Så tøffe og flotte LO`er :D
  Jeg har vel noe gull liggende jeg også.....er jammen ikke flink til å bruke det, men nå fikk jeg jo gode tips og ideer :D

  SvarSlett
 3. Jepp! veldig stilig med gull, da :) Knalltøft med røft og gull på LO'ene deres, jenter :)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.