lørdag 22. november 2014

Vi i teller ned til desember: Julegaver

Det er vel ikke noe som er mer koselig å få, enn en hjemmelaget julegave? Her har vi laget noen tips for inspirasjon til dere.

Ann Kristin:

Her har jeg pyntet en ferdig postkasse i stiv papp fra Panduro. Jeg har brukt ark fra Maja design og Pion design (fjorårets kolleksjoner) . De to lekre chipboardene er fra Wycinanka. Jeg har ellers brukt konvolutt dies fra QK og floral oval dies fra Spellbinders. Kjekt med en slik postkasse til å oppbevare årets julekort i!
Wenche:
Boksen jeg har pyntet her har det opprinnelig vært en parfymeflaske oppi. 
Mønsterark fra Studiolight. Blonde fra Papirdesign.  Roser fra I am Roses. Diecuts stanset ut med dies fra Marianne Design; LR0317 Petra's circle & crown 39990317 og LR0247 Skøyter 39990247.


Stempeltekst fra Staz på lokket; Fredelig & Velsignet Juletid.


Oppi boksen har jeg puttet et dekorert kubbelys med cellofan rundt; Elin:
I familien min er vi veldig glad i sjokolade! Derfor blir det ofte toffifee til jul, og gjerne med et gavekort til (siden jeg sender mye fra sør til nord). Her er en toffifee boks pyntet med bl.a mønster ark fra MajaDesign, som føres hos Kreativ Hobby. Motivet er fra Studiolight, ført av Global Hobby og kunst. De deilige dotsene finnes hos Papirdesign.Her har jeg pyntet noen krukker fra Søstrene Grene. Veldig enkelt med en papirserviett, hyssing, roser fra  I am Roses. og hjerteseglklistremerke fra TGR. Hjemmelaget taco krydder oppskrift fant jeg hos Trines matblogg.  Kakaostrø er mini marshmallows. Søte gaver til stor og liten. 


Katrine:
Jeg har også pyntet et glass og fylt det med hjemmelaget tacokrydder. En super gave til den som har alt! Jeg kjører gjenbruk og har brukt et glass det tidligere har vært kaffe i. Sidene av glasset har jeg kledd med mønsterark fra Studio Light, 15x15 cm paper pad nr. 6. Arkene har jeg festet med Super Sticky Tape. For å pynte glasset litt har jeg surret rundt litt hamp og knytt fast en knapp. Sammen med glasset har jeg en tag, på baksiden av denne noterer jeg ned forslag til oppskrift. Studio Light og Super Sticky tape distribueres gjennom Global Hobby og Kunst.
6 kommentarer:

 1. Supre ideer til julegaver. Spiselige gaver er alltid kjekt å gi og å få :)

  SvarSlett
 2. Så flotte gaver dere har laget! Takk for inspirasjon...fra ei som ikke kommer igang med juleprosjekter! :)

  SvarSlett
 3. Så mange flotte og kreative gaver dere har laget ♥

  SvarSlett
 4. Åååå, dere er så flinke!!! Nydelige gaver :) Tusen takk for all inspirasjonen dere deler :)

  SvarSlett
 5. Oi...så mye flott !! Jeg kjenner jeg klør i fingrene etter å hobbylere nå :D

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.