fredag 26. februar 2016

Høyt fokus - Skisse #13

Noen ganger er det moro å la seg utfordre av skisser, og Scrappelyst har et lite utvalg for den som liker slikt. Denne gangen lot jeg meg inspirere av Skisse #13, som viste seg å by på en utfordring:

 

Skal ikke skryte på meg å være flink til "fri tolkning" og selv om jeg ikke blir like fornøyd hver gang, er det noe med prosessen underveis... Og denne bydde på flere timers kos :D


Tre år gammel med ny sykkel, det er stort! Og må såklart foreviges i albumet! Her har jeg lekt meg med Marabou Mixed Media Acryl Mousse i flere farger, sammen med stensiler. Jeg har brukt fargene Lavendel (på stjernene), Hvit og Lys grå (på ringene).


Bak bildet har jeg brukt hvit bølgepapp for en opphøyet effekt, samt restepapir som er revet til. Har også kuttet stripene fra restepapirer og her kombinert fargene rosa, lilla og hvit. De hvite swirlene er stanset ut med en Sizzix thinlits dies - Graceful Fluorish.


Produktene jeg har brukt på denne LOen føres igjennom Global Hobby og Kunst, og deres forhandlerliste finner du HER. Har du testet noen av våre skisser til kort eller LO? Vi vil gjerne se resultatet! Legg gjerne igjen en kommentar med link til din løsning, så titter vi plutselig innom deg :)

http://elinshobbykrok.blogspot.no/

2 kommentarer:

  1. Så stilig og flott LO ! Super-fint med de stripene bak bildet :D
    Herlige farger også :D

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.