onsdag 17. februar 2016

Mer inspirasjon til februar-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HERDenne måneden har vi tema kjærlighet.

Hege:
Jeg har laget en Layout med bilde av jenta mi som har fått blå "Kjærlighet på pinne", eller "Slikkepinn" som vi kaller det her.  På bakgrunnsarket har jeg lekt meg med stensiler, stempelpute, modelling paste og Akryl Spray fra Marabu for å skape "liv".  Oppsettet er inspirert av en skisse, og jeg har bygget opp bak bildene med mønsterpapir fra Studio Light, washitape og kakeserviett fra Din Fantasi. "Lykke" er chipboard fra Papirdesign, og tittelbokstavene er fra samme produsent.  Jeg har pyntet med dotter fra Freckled Fawn, stempel fra Kort og Godt og Staz, paljetter og en button.

Akryl Spray fra Marabu, Studio Light, Din fantasi, Staz og paljetter finner du i sortimentet til Global Hobby og kunst. Ta gjerne kontakt med dem for nærmeste forhandler.Her har jeg laget ett Valentines posekort! Som motiv har jeg brukt en love-dies fra Marianne Design med ett Staz hjerte i midten. Mønsterarkene er en serie fra Bella Boulevard. Marianne Design- og Staz produkter forhandles av  Global Hobby og kunst.


Wenche
Jeg har laget et kort med fasong etter kjærlighetens mest kjente symbol - hjertet. 
Kortet og hjerteformene ellers er stanset ut med dies fra Marianne Design settet CR1351 Stencil Heart. Dette er et veldig anvendelig sett med hjerter i ulike størrelser, med og uten sømpreging lang kanten. Møsterarkene jeg har brukt på hjertekortet mitt er også fra Marianne Design. 

Blomster er fra I am Roses. Baby-motivet er et digitalt stempel og Baby-teksten er stanset ut med dies fra Kort og Godt. 

Blomster og motiv er dabbet litt med rosa akryl mousse fra Marabu, og litt hvit effektsnø. Inni kortet har jeg stemplet en gratulasjonstekst med stempel fra Kort og Godt, og pyntet litt ekstra med hjerte enamelstickers fra Staz. Katrine:
Jeg har laget en morsdagslollipop til denne utfordringen. Motiv, mønsterark og utklipte sommerfugler er alle fra Kort&Godt. Tekststripene har jeg printet ut og klippet til. Paljetter og osteklut pynter det hele.

Bak rosetten har jeg brukt Marianne Design - Doily Star dies. Nydelig die som kommer til å bli brukt masse her fremover. Motivet er stanset ut med en die fra samme settet. Marianne Design distribueres av Global Hobby og Kunst.

3 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.