lørdag 20. februar 2016

Love is in the air...

Jeg har laget to kort med tema kjærlighet, som jeg har lyst til å vise dere idag. Kjærlighet er tema for denne månedens utfordring her hos Scrappelyst, og selve utfordringen finner du her.

De to kortene jeg har laget er veldig forskjellige når det kommer til stil og farger. De har i grunnen ingenting annet til felles enn at de begge handler om kjærlighet.

Det første kortet passer kanskje best som valentineskort, men kan også brukes som bryllupskort, kjærestekort osv...  Jeg har brukt herlige, fargeglade mønsterpapir fra Studiolight. "Love" er stanset ut med en dies fra Marianne Design, mens skriblehjertet er en dies fra Sissix (Tim Holtz).  Kortet er pyntet med wood veneer fra Freckled Fawn, glitrende sølvhjerter fra Staz og hvite paljetter. Chipboarden jeg har brukt er fra Scrapiniec.

Produkter fra Studiolight, Marianne Design, Sissix og Staz, forhandles i Norge via Global Hobby og Kunst. Her finner du også paljettene.  Din nærmeste forhandler finner du her.

Det andre kortet jeg har laget, er et bryllupskort i litt maritim stil. Jeg har brukt nydelige mønsterark fra Studiolight og Kort og Godt. Motivet er fra et Studiolight klippeark.  "Kjære brudepar" er stanset ut med en nydelig dies fra Kort og godt.  Kortet er pyntet med osteklut, hamp, små hvite roser og halvperler. Rosene og halvperlene er fra Kort og Godt, det samme er den lille stempelteksten. Chipboardhjertet er fra Scrapiniec. Studiolight forhandles av Global Hobby og Kunst.


Inni kortet har jeg brukt samme mønsterark som på forsiden, og et stempel fra Kort og Godt.Ha en kreativ og fin dag alle sammen :-)


3 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.