mandag 29. februar 2016

Kjære brudepar

Kjærlighet er fortsatt tema her på bloggen, og i dag har jeg lyst til å vise dere et bryllupskort. Kortet er laget med nydelige mønsterark fra Kort og Godt.  Jeg har brukt gullfarget akrylpaste fra Marabu
på bakgrunnen. Det gir kortet en litt ekstra glamorøs effekt.

Motivet jeg har brukt er fra Lulu Design. Bak motivet har jeg stanset ut en lekker stjernedoily med min nye favorittdies fra Marianne Design.  Den er bare helt utrolig fin.  Chipboarden er fra Wycinanka, og har fått et lag med frantage i fargen Chunky White.  Jeg har pyntet med hvite halvperler fra Papirdesign og roser fra Kort og Godt.

"Kjære brudepar" er stanset ut i mosegummi med en dies fra Kort og Godt. #Stemplene er fra Staz. Limproduktene jeg har brukt på kortet er fra 3L og Dodz som begge forhandles av Global Hobby og Kunst.  De er også forhandler av produkter fra Marabu, Marianne Design, Wycinanka og mosegummi.  Se her for å finne din nærmeste forhandler.


Her ser dere detaljene på kortet litt bedre:


Inni kortet har jeg brukt mønsterark fra Kort og Godt som matcher forsiden. Jeg har brukt stanset ut med samme doily som på forsiden og brukt negativet.  Teksten er stempel fra Kort og Godt.


Ha en kreativ og fin dag, og bli gjerne med på månedens utfordring som du finner her.3 kommentarer:

  1. Kjempefint kort ! Jeg synes det motivet er så koselig :)
    Flott doily også :)

    SvarSlett
  2. Love the unusual colours you have used here. Very striking. Hugz

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.