søndag 29. mars 2015

Et ark - mange prosjekter

Noen ganger forelsker man seg sånn i et ark at man vil bruke opp smitt og smule - der og da! I dag vil jeg vise dere noen kort og tags hvor jeg hadde en slik opplevelse. Arket er fra Pink Paislee, og det er vel ikke noe sånn veldig spesielt med det, men de friske fargene fikk meg i godt humør!

Det hele begynte i grunn med at jeg var innom bloggen til Wenche og der ble jeg så utrolig inspirert av DETTE kortet med vindu. Så da begynte hjernen å kverne, og jeg fant ut at jeg måtte prøve meg på noe liknende. Og der i fra gikk det slag i slag.

Det første kortet er 4x6". Jeg festet først mønsterarket i øvre kant og kjørte alt gjennom big shoten med stjerne-dies fra Nellie Snellen. Så la jeg små biter av overlay med stjernemønster fra Freckled Fawn mellom lagene og limte igjen.Pyntet med rosa dotter fra Papirdesign. Gratulerer er en chipbord fra Wycinanka som jeg har farget med Memento stempelpute i fargen Grey Flannel. Disse norske chipboardtekstene fra Wycinanka distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Kontakt dem for informasjon om din nærmeste forhandler.


Det neste kortet er et lite i str 4x4". Også dette har vindu, med en ramme av kakeserviett fra Papirdesign og paljettbånd.


På innsiden har jeg brukt #stempler fra Staz, disse synes gjennom vinduet. Også disse distribueres gjennom Global Hobby og Kunst.


Det neste kortet er formet som en tag. Her har jeg også brukt noen striper av baksiden på mønsterarket.


Pyntet med en paljettsløyfe. Synes de er så søte.


Av de siste små bitene av mønsterark har jeg laget to gavetags. Kjempesøte å ha på gaver til f.eks. barnebursdag. Et forsiktig lag av frantage embossingpulver er brukt på mønsterarket her, og noen få paljetter til pynt.


Det inspirerende kortet til Wenche og dette herlige mønsterarket tok meg med på en liten kreativ reise, og jeg koste meg sånn med å lage kortene. Heldigvis har jeg et ark til i bakhånd! ;-)
Har du blitt inspirert av noe eller noen i det siste?
Ønsker deg en kreativ dag!

5 kommentarer:

 1. Flotte prosjekter du har laga av det lekre mønsterarket. Vindu på kort bør eg bli flikere til å lage, for det gir kortet det lille ekstra.

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte prosjekter :D Det papiret var virkelig herlig....så lyst og lett ...akkurat som tiden vi går i møte :D
  Også må jeg helt klart skaffe meg noen slike "gratulerer" chipboard.....er jo så flott :D

  SvarSlett
 3. Flotte tips, takk for isnpirasjon

  SvarSlett
 4. Så herlige kort, og så moro å kunne være til inspirasjon :-)

  SvarSlett
 5. Åååj, det var tøft! Takk for ideen:) Likte det kjempe godt! :)
  Gina

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.