onsdag 25. mars 2015

LO med bruk av PC-dies

Jeg er stadig på jakt etter pynt som passer til guttelayouts, og etter hvert som guttene blir eldre blir det vanskeligere.  Det skal være litt tøft/kult, og samtidig passe til temaet på LO-en. 

Her har jeg laget en LO med bilde av eldstemann, som fikk PC til jul, og da passet Laptop-diesen til Marianne Design perfekt. Marianne Design sine produkter forhandles via Global Hobby og kunst. Jeg har brukt en skisse fra Scrapfriends som utgangspunkt.

Jeg har brukt et mønsterark fra Papirdesign sin serie Datalykke som bakgrunn for LO-en.  Jeg har grunnet deler av mønsterarket med gesso, for så å bruke stensil, modellingpaste og mist over. Etterpå stemplet jeg rundt omkring  med forskjellige Papirdesignstempler (fra platene "Digg", "Pad og Pod" og "Bakgrunner). Mønsterarkene bak bildet er også fra Papirdesign, det samme er den blå buttonsen.

Chipboarden er Steampunk-bord  fra Wycinanka, som jeg har fargelagt svart med Promarker og pyntet med dotter fra Papirdesign.  Wycinanka forhandles av Global Hobby og Kunst i Norge.

Som en liten detalj til slutt, har jeg klippet ut USB-kabler fra et av mønsterarkene i Datalykke-serien til Papirdesign og limt litt rundt omkring på siden.Laptopen fra Marianne Design har jeg stanset ut og embosset i Epic Six stansemaskin. Jeg har brukt hvit stempelpute for å fremheve detaljene i embossingen. 


 


5 kommentarer:

 1. Überkul !!! Digger alt....farger, papir, detaljer....og pc`n var jo bare supertøff :D

  SvarSlett
 2. Kjempefint..mange flotte og tøffe detaljer..liker!

  SvarSlett
 3. Herlig side! Ofte litt vanskelig å finne guttepynt, så kjekt med litt innspirasjon :)

  SvarSlett
 4. Herlig side! Ofte litt vanskelig å finne guttepynt, så kjekt med litt innspirasjon :)

  SvarSlett
 5. Tøft! :) Likar detaljane med usb kabel på loen, det gjorde seg :)
  Gina

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.