fredag 20. mars 2015

Project Life fra påsken 2014

Nå nærmer det seg påske og da tenkte jeg det passet fint å ta for seg bildene fra fjorårets påskeferie. Fordi det er så mange bilder og historier jeg vil ha med så har jeg laget dette som PL-sider. Dette blir også en liten ekstra påminner om utfordringen vår denne måneden, Gult er kult. Er mange kule gule detaljer på sidene jeg skal vise i dag.

Fordi disse sidene skal inn i et album med vanlige 12x12 layouter, så har jeg valgt å lage en tittelside. Jeg har brukt lommer i design H og A, og jeg begynner med en H. Kortene her er kuttet til av mønsterark, og arket med fjærene kommer til å gå igjen på samtlige oppslag. Tittelen er printet ut direkte på mønsterarket og jeg har pyntet med chipboard fra Wycinanka og enamel stjerner. Journalingen er en liten oppsummerende tekst, og den er printet på et kort fra We R Memory Keepers.

Det første oppslaget bærer preg av mye bilder og en del tekst. Det er ikke så mye rom for pynt, så jeg har pyntet der det har latt seg gjøre. Gule tags, labels med gullkant, enamel dotter/stjerner/hjerter og gullstjerner er ting som går igjen. Samt utrolig koselig chipboard fra Wycinanka, noen med påsketema. Pilsclipsene er fra Freckled Fawn. Journalingen har jeg tilpasset i photoshop, prøveprintet på vanlig kopipapir, og deretter printet på PL-kortet når jeg har vært fornøyd.


Det andre oppslaget har også mange bilder. Det ble tatt så mange bilder i påsken i fjor, så det var ingen lett oppgave å velge ut dem som skulle få være med. En problemstilling flere kan kjenne seg igjen i, kanskje? Den samme pynten går igjen, samt kortene fra We R Memory Keepers. Det er hvite kort med gulldetaljer, og noen hint av lyst blått og beige. Veldig enkle og nøytrale kort.


Det siste oppslaget bærer preg av at det er nettopp det, så her er det færre bilder og flere lommer med kort/mønsterark. Her har jeg satt en liten papirpose i en av lommene, med en tag oppi for plass til litt skjult journaling. Det er kanskje ikke alt man vil at hvem som helst som blar gjennom albummet skal lese, så da er dette en fin måte å gjemme den på. Sommerfuglen som jeg har pyntet det ene kortet med kommer fra Staz, som føres av Global Hobby og Kunst. Global Hobby og Kunst fører også chipboard fra Wycinanka.


Håper du har fått inspirasjon, om det er til påskeprosjekter, PL eller noe helt annet ;-)
Ønsker deg en kreativ dag!

3 kommentarer:

 1. Så flotte PLsider. Deilig med så mange bilder.

  SvarSlett
 2. Åhh, så flotte vår-PL-sider :D Herlige bilder og flott dokumentasjon :D

  SvarSlett
 3. Så fint :) Digger det du har gjort med å dela bileta opp i fleire lommer :)
  Gina

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.