fredag 13. mars 2015

PL-kurs med Kristine

Jeg har vært på scrappetreff for aller første gang, på Stordascrappen 6 -8 februar.  Der var jeg så heldig å treffe to av de andre jentene fra Scrappelyst, Kristine og Linda.  Det var utrolig gøy! Jeg storkoste meg.

Og ikke nok med det... Jeg fikk være med på PL-kurs med Kristine.  Jeg har jo laget noen PL-sider før, men synes likevel det var gøy å være med på kurs for å se/høre hvordan andre tenker og gjør ting, og Kristine lager utrolig flotte PL-sider.

Jeg har lyst til å vise de to sidene jeg laget på kurset, eller i hvert fall begynte på.  De ble ferdigstilt hjemme, siden jeg ville ha med en del tekst osv.

Jeg har bestemt meg for at 2015 er året hvor jeg skal scrappe kronologisk PL, og dette er sidene for uke 1 og 2.

Vi brukte nydelige mønsterpapir fra Maja design, som vi kuttet til 4x6 og 3x4 for å passe i lommene.  Dette passet meg utmerket, siden jeg synes mange av de ferdige kitene er veldig fargerike.  "One little week" og "Capture Life" har Kristine skåret ut med Silhouette. 

Første siden er enkelt pyntet med kakeserviett (diecut), osteklut, dotter fra Papirdesign, overlay og chipboard fra Wycinanka.  "This week", er klippet ut fra et ferdig PL-kort.


Jeg har brukt samme type ark og pynt på side 2, siden sidene skal stå ved siden av hverandre i albumet.  I tillegg har jeg brukt litt bølgepapp, blomst, treknapp, hyssing og en button fra Papirdesign.  "Today" er klippet ut fra et ferdig PL-kort,  og jeg har brukt #stempler fra Staz på det ene bildet.  Disse forhandles av Global Hobby og Kunst.


For å få plass til alle bildene jeg ønsket, har jeg brukt en flip-lomme i str 3x4, som jeg har limt fast på innsiden av en av lommene.  Det var helt genialt... Nedenfor ser dere hvordan det fungerer:

Flip-lomme lukket:


Flip-lomme åpen:Håper du også lar deg inspirere til å scrappe PL, og dokumentere de små historiene fra hverdagen.

5 kommentarer:

 1. Så koselige PL-sider. Behagelig å se på med MD-ark :)

  Ann-Katrin
  http://www. papirhobby.no

  SvarSlett
 2. Flotte sider, liker at du skriver egen tekst (pen håndskrift.) <3

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte PL-sider ! Også er det så moro å få inspirasjon fra andre, så skjønner godt at du ville på kurs :D

  SvarSlett
 4. Herleg :) Fin samansetting av bilete og ark :)

  SvarSlett
 5. Flotte harmoniske PL sider.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.