onsdag 11. mars 2015

Grublis for mars - lag egen bakgrunn


Dere er vel klar for en ny grublis ? - lag egen bakgrunn.

Nå vil vi du skal utfolde deg og dine kreative sider til å lage egne bakgrunner. Klin, klæsj, stemple, stensiler +++ . Ta for deg i lageret ditt og bruk av det du har. Vi ønsker at vi tydelig ser at du har laget eget bakgrunnsark til papirprosjektet ditt.

Frist for å delta er 6. april kl 20.00. Reglene for deltakelse finner du her.

Med oss som samarbeidspartner på denne grublisen har vi Global Hobby og Kunst, og sammen med dem gir vi vinneren en flott pakke med Marianne design produkter;La deg inspirere av noen bidrag fra Team Scrappelyst;

Kristin:
Jeg har heklet bakgrunnen på min LO. På denne måten kunne jeg kombinere mine to håndarbeidsinteresser: hekling og scraping. Jeg har limt hekle-prosjektet fast på en lys blå kartong, slik at bakgrunnen skulle holde seg stiv. På LOen har jeg brukt striper med mønsterpapir fra Papirdesign. I tillegg har jeg brukt buttons fra Badges Folie. Hjertene er chipboard fra Wycinanka.Hege:

Det er ikke ofte jeg bruker hvit kartong som bakgrunn lengre, men til disse vinterbildene syns jeg det passet godt.  Jeg har brukt ulike stensiler sammen med distress stempelpute og modelling paste for å lage bakgrunnen min.  Etterpå har jeg brukt distress Paint som jeg har dradd forsiktig over. Denne har dabbertopp, så den avgir akkurat passe med maling. Bak bildene har jeg osteklut, hvit bølgepapp og mønsterpapir fra bla Papirdesign. De store snøfnuggene er fra Wycinanka. Jeg sprayet dem med glimmermist for å få glittereffekt på dem.  Til slutt pyntet jeg med en button fra Papirdesign og halvperler fra Staz. Staz forhandles av Global Hobby og Kunst.
Jippi! Denne grublisen var helt meg! Jeg elsker å leke med mange forskjellige medium og ikke minst sjablonger. Tror knapt jeg lager LO'er uten :P hihi! På denne layouten har jeg brukt blant annet embossing paste, svart akryl maling, distress ink og india ink. Ellers har jeg brukt chipboard, washi tape, stempel og alfabeter.Jeg har latt meg inspirere av Kristines mange fantastiske bakgrunner, og fulgt video tutorialen hennes. Jeg har jobbet med gesso, distress refillers, blekk, embossing pulver og stampendous frantage flakes. Og vann... MYE vann! Så LOen min ble en smule bølgete. Dekorert med osteklut, litt bling fra The Hobby House, en stor I Am Roses blomst, chipboard tekst og button fra Papirdesign.
Katrine:
Jeg har laget en layout i grå- og blåtoner. På bakgrunnen har jeg lekt meg med gesso, embossing paste og mist i to farger. Har pyntet med rub-ons, enamel piler, die-cuts og tags. Pil-clipsene og akrylstjernene er fra Freckled Fawn, og <<Beste dagen>> button er fra Papirdesign. Tittelen er wood veneer fra Studio Calico som jeg har malt hvit med gesso.
Jeg har laget bakgrunnen min på ett mønsterark fra Kaisercraft. Her har jeg brukt stensil og gesso. Deretter en annen stensil hvor jeg har brukt rød distress stain. Under bildet har jeg brukt papirrester og stanset ut "Hello", som er en dies fra Simon Says Stamps. 
De stilige flyene, stjernen øverst og de andre chipboardene er fra Wycinanka. Ellers har jeg pyntet med dotter og paljetter. Folkevognbussen er en QK.


4 kommentarer:

 1. Så utrolig flotte inspirasjonsbidrag :) Denne skal jeg hive meg med på jeg også :)

  SvarSlett
 2. Flott oppgave og kjempeflotte inspirasjonsbidrag ! :D

  SvarSlett
 3. Spennande :) Så mange kreative bidrag frå teamet, herleg :)

  SvarSlett
 4. Kul oppgave dette. La inn mitt bidrag nå - da jeg tydeligvis har glemt å linke til denne utfordringen da jeg postet innlegget mitt.. Lagde nemlig til to utfordringer her samtidig;-)
  Forsatt god påske.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.