lørdag 8. desember 2018

Gaveposer til jul

Noe jeg koser meg veldig med å lage er juleposer, som jeg fyller med litt koselig godteri.Denne posen fra Folia har jeg dekorert med mønsterark fra StudioLight.

Stempler, pyntebær og die er fra Kort og Godt.

Blondeserviettern under de stemplede lysene har jeg farget med kaffe.

Snøkrystallene fant jeg i resteskuffen. De er av tynn finer og jeg har dabbet de med Snø effekt.

I denne posen har jeg puttet julete, tesiler, supperpinne og drops.Legger til en gavepose til sånn helt på tampen av innlegget mitt i dag.Dette er en større pose som jeg har fått til resirkulering av ei venninne. Mønsterarkene og motivet på denne posen er fra StudioLight.

Teksen er en die fra Papirdesign.I gaveposen ligger julekuler jeg har dekorert med tekster kjent fra Tre nøtter til Askepott.

Ingen jul uten Askepott.


Jeg sniker meg inn og samstemmer med Wenche; Gaveposer er så utrolig koselig å lage, og minst like koselig å gi i gave til de som kanskje har mangt og meget, men fortjener litt ekstra kos.


I år har jeg fylt mange av posene mine med dekorerte kubbelys og fyrstikkesker. Selve posen er dekorert med mønsterark fra Papirdesign. "Gledelig Jul" er stanset ut med dies fra samme produsent, i julerød mosegummi. Skyggen bak teksten, og rammen bak motivet, er begge stanset ut i kraftfarget bølgepapp fra Folia. Motivet er fra Studio Light.På fyrstikkesken bruker jeg restepapirene fra posen, samt et koselig julestempel fra Kort og Godt. Det har jeg embosset i hvitt på kraftkartong fra Papicolor.

Jeg sniker inn en gavepose til jeg, med dette nydelige motivet og teksten fra Kort og Godt. Mønsterarkene er fra Papirdesign, og blomstene fra I Am Roses. Til dekor har jeg brukt punchede grener i hvitt og rødt, samt hampetråd og en lekker liten charm.


Produkter fra Folia, Papicolor, charms og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.