lørdag 29. desember 2018

Julekort uten mønsterark

Jeg synes det er moro å utfordre meg selv i blant. Denne gangen tenkte jeg at jeg skulle droppe mønsterarket!! Galskap sier du? Kanskje ;) For det finnes jo så mange flotte mønsterark, men det er jammen mange flotte motiver også, og de syntes jeg fikk all oppmerksomheten her:


Med kraftfargede papirposer som base og hvit som kontrastfarge, har jeg lekt meg masse. Jeg har brukt brun sverte rundt alle kanter. Så har jeg brukt hvit paste og sjablong på selve posen, før jeg limte på rester av hvit bølgepapp. Jeg er veldig glad i bølgepapp, den gir både kontrast og dimensjon i kortet. Og det kule er at den kommer i alle slags farger. Produsenten er Folia, som forhandles via Global Hobby og Kunst.


Alle tre kortene har like elementer: Motiver fra Studio Light, hampetråd og bokset bomullstråd fra Kort og Godt. Jeg har punchet ut grener av restekartong, alle restene er fra Papicolor sine kartonger (hvit kraft og vanlig kraft). 


Jeg har også prøvd å bruke elementer fra klippearkene som Studio Light motivene kommer på, de er jo tross alt veldig søte og perfekt match til motivene ;) Tekstene er trykket med clearstamps fra Marianne Design.


Her har jeg også lurt med en liten julebjelle på sløyfen, og noen søte duggdråper fra Staz.
Til slutt minner vi om at produkter fra Staz, Folia, Papicolor, Studio Light og Marianne Design distribueres gjennom Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med de for å finne din nærmeste forhandler.


1 kommentar:

  1. Kjempeflotte! :) Man trenger virkelig ikke mønsterark :D

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.