fredag 21. desember 2018

Julekort i gammelmodig stil

Jeg vet ikke hva det er med disse fargene som gir meg en følelse av "gammeldags" jul, kanskje er det at de er litt mørke og lune? De er i allefall utrolig fine! Et aldri så lite bilderas fra meg i dag, 4 julekort laget på like mønsterark:

Disse mønsterarkene fra Papirdesign er bare så utrolig fine! Jeg har stanset ut "God Jul" i hvit  mosegummi me rød skygge, og så har jeg i tillegg stanset ut en ramme bak motivet. Alle brukte dies fra Papirdesign. Dekoren er enkel; punchede grener til å lage en krans med, litt hamp og blonder, og to søte små bjeller. Motivet er fra Studio Light.

Ingen rester får gå til spille, så det ble to julekort på et mønsterark. Her har jeg i tillegg til rammen bak motivet, brukt noen hvite liljer fra I Am Roses til dekor. Og noen snøball-perler.

Grenene er stanset ut i kartongrester, to toner brunt har jeg brukt her.

Hadde vist litt rester av dette sjarmerende arket også, og mer en stensil og litt hvit akryl mousse fra Marabu, ble det rett så koselig. Her har jeg også fått brukt opp litt bølgepapp-rester, og "God Jul" sirkelen har jeg klippet ut fra et Papirdesign ark med mange små tekster og bilder. Til dekor: En utstanset snøkrystall fra Kort og Godt og litt halvperler og hamp. Jeg stanset krystallen i kraftkartong fra Papicolor.


Til slutt et julekort til av samme rest, med motiv fra samme motivark fra Papirdesign jeg har lagt til litt osteklut, noen små tekster fra et av Papirdesign sine jule-stickers ark, en julerose og to røde små hjerter fra Staz.


Produkter fra Staz, Papicolor, Marabu og Studio Light føres via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med de for å finne din nærmeste forhandler.

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.