mandag 24. desember 2018

God jul!

God jul til alle våre lesere.

I dag er det gaveposer på agendaen. Dekorerte poser med litt innhold er så koselig å gi bort, og så morsomt å lage.

Posene er naturfarget fra Folia og måler 12 cm x 15 cm x 5,5 cm. 
Alle mønsterark, motiver og cut-outs er fra Studio Light sin lekre kolleksjon Winter Days.

De første to i like farger og ganske lik i stil. På bakgrunnen har jeg brukt Marabu akryl paste i gull over stensiler fra Tim Holtz. Langs kantene har jeg streket opp med Sakura Gelly Roll penn i sort.

 Teksten er et stempel fra Papirdesign, stemplet på en cut-out fra Studio Light. Pyntet enkelt med litt osteklut og gyldne halvperler fra Staz.

På baksiden av hver pose har jeg knytt fast en tag, her med ganske grov hyssing. Til/Fra er Papirdesign stempler.

 På pose nummer to er det mye lag på lag med mønsterarkbiter, gamle boksider, kakeserviett og strie og alt dette danner en slags ramme for den glitrende teksten. Både teksten og juletreet er stanset ut med dies fra Papirdesign i gullglitterkartong fra Best Creation.

På den tredje posen har jeg brukt Cosmic Shimmer Sparkle Texture Paste - Polar White over en stensil. Trærne er stanset ut med dies fra Papirdesign, og jeg har stemplet en tekst fra PD 18473 på det største treet. Hvite julestjerner og dies til å stanse ut granbar er også fra Papirdesign. 

 Den neste posen har et skjønt fuglemotiv. Både snøfnuggene og teksten er stanset ut i Folia glittermosgummi med henholdsvis dies fra Marianne Design og Papirdesign. Øvrig pynt er cut-outs og halvperler.

De to siste posene har samme oppsett, bare speilvendt fra hverandre. Pyntet med diverse blomster, pyntebær, cut-outs og paljetter.

På disse posene er tagen knytt fast med twine i sort/hvitt fra Kort&Godt for å matche chevron-stripene i mønsterarket.

Strie og produkter fra Folia, Studio Light, Marianne Design, Best Creation, Staz og Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en nydelig desember-dag!


2 kommentarer:

  1. Utrolig flotte gaveposer! :)
    God Jul til dere alle! :)

    SvarSlett
  2. God jul til alle hos Scrappelyst. En fryd å følgere dere og bli inspirert av de flotte kreasjonene dere tryller frem. Gleder meg til 2019 sammen med dere

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.