onsdag 26. desember 2018

Julehilsen - gaveposer

Noe av det jeg liker best å gjøre til jul, er å pynte små gaveposer. De er kjempefine å bruke til vertinnegave, som en oppmerksomhet til barnehageansatte/lærere osv.  I disse tenkte jeg å putte en pose "rett i koppen" kakao, en polkastang, julenissesjokolade og juleskum.

Selve posene er av merket Folia og måler 12 x 15cm. De er av god og tykk kvalitet og har flat bunn, slik at de rommer en del.

Posene er pyntet med mønsterark fra Studio Light sin vinterserie Winter days og Papirdesign sin juleserie "Hjem til jul". Motivene er fra Studio Light Winter days.  Jeg har brukt naturfarget og hvit bølgepapp fra Folia. Kakeserviettene er fra Papirdesign, mens stempelteksten er fra Kort og Godt. "Julehilsen" er stanset ut med dies fra Kort og Godt i rød kartong fra Papirdesign.  Granbardiesen er fra Papirdesign og stanset ut i naturfarget kartong fra Papicolor. De røde dottene og glansehjertet er fra Staz.

De hvite bærene på den øverste posen er fra Kort og Godt.


De røde rosene på posen under er fra Papirdesign. De har fått et strøk med Marabu Mixed Media gesso.


Etter inspirasjon fra Elin, har jeg også resirkulert en større Papirpose og gjort den om til gavepose. Posen, som opprinnelig er fra Name IT er perfekt julerød og heldigvis var logoen så liten at den var lett å kamuflere med litt mønsterark og pynt.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign sin nyeste juleserie "Hjem til jul".  Klistremerkene er også fra Papirdesign. Det koselige motivet er fra Marianne Design, og det røde hjertet fra Staz. 
Produkter fra Folia, Papicolor, Marabu, Studio Light, Marianne Design og Staz forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Julehilsen fra

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.