torsdag 27. desember 2018

Julekort med sirkelmotiver

Hei og hopp!
Fire julekort med sirkelmotiver vil jeg dele med dere i dag. To i blåtoner og to i klassisk julerød.
De lekre motivene er fra byDigitalPaper fra motivarket Christmas Dream
Alle kortene måler ca. 4x6 inches og har baser av Papicolor kartong.
Mønsterarkene er alle fra Papirdesign, en god blanding av nytt og gammelt.

Første kort, i stående format. Før motiv og pynt er limt på har jeg splættet med Marabu Art Spray i sølv. Grener stanset ut i sølvglitterkartong med die fra Papirdesign. Julestjernen samt teksten er også fra Papirdesign. Halvperler fra Staz.

 Kort nummer to, dette i liggende format. Samme produkter som på det første kortet.

Så til to røde kort, begge disse i liggende format. Her har jeg brukt gullspray fra Marabu og splættet på bakgrunnen. Lag på lag med ark som på de første kortene, men her også med finrillet bølgepapp fra Folia med i blandingen. Her har jeg stemplet en tekst midt i motivet med stempel fra Papirdesign. Røde julestjerner er også fra Papirdesign. Senter i disse er veldig knall gule så jeg har malt over dem med gullsprayen fra Marabu for å dempe det litt. Stjerner stanset ut i gullglitterkartong fra Best Creation med die fra Papirdesign. Chipboard fra Scrapiniec.

 Siste kort ut. De samme produktene som på det forrige kortet med unntak av teksten som her er et klistremerke fra Papirdesign.

Produkter fra Papicolor, Marabu, Folia, Staz og Best Creation distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Finn din nærmeste forhandler HER.

Ønsker dere en nydelig desemberdag!


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.