tirsdag 12. mars 2019

Brettekort - teamScrappelyst tok utfordringen

I bladet Papercraft Inspirations, issue 188 March 2019 fant Ann Kristin en spennende brette-tutorial og ga hele teamet en real utfordring da vi møttes til kreativt treff for litt siden. I denne artikkelen finner du våre løsninger på dette brettekortet. Selvom utgangspunktet var det samme for oss alle, ble kortene ganske så forskjellige.

I bladet heter kortet "Inside easel card".

Her ser du alle våre kort samlet:


Linda:

Jeg har laget et bryllupskort i rosa toner. Jeg har brukt kartong fra Papicolor som base, og mønsterark fra Studiolight oppå. Jeg har brukt doiliedies og tekstdies fra Papirdesign, og ellers pyntet med noen få blomster i rosa toner. Inni har jeg brukt et stempel fra Papirdesign. Jeg synes mønsterarkene var så fine i seg selv, at jeg valgte å ikke pynte mer på innsiden. Kortet knyttes sammen med hug snug.  Når kortet brettes sammen, brettes bunnen oppover inni kortet, slik at det fra utsiden ser ut som et vanlig kort.Hege:

Jeg har laget et bursdagskort til jente. Jeg har brukt naturfarget kartong fra Papicolor som base og mønsterark fra Papirdesign. Jeg har stanset ut "Gratulerer" med dies fra Papirdesign i svart mosegummi og supplert med et klistremerke, også fra Papirdesign. Rammen er også dies fra Papirdesign. Pyntet med blomster og dotter.


Motivet jeg har brukt inni kortet, er et digitalt motiv fra I love Digi Design.  Stemplene er fra Kort og Godt. Det samme er tråden som holder kortet sammen. Glansehjertene er fra Staz.


Produkter fra Papicolor og Staz, samt mosegummi forhandles av Global Hobby og Kunst.


Katrine:
Jeg har laget mitt brettekort som et 7-års kort til jenta mi.
Selve basen er Papicolor kartong, mens mønsterarkene er en fin miks av Studio Light og Papirdesign. Motivet i midten inni er stemplet og stanset ut med et dies&stempel sett fra Sizzix, og malt med akvareller fra Van Gogh.
Jeg har brukt tre forskjellige stempelsett fra Papirdesign inni kortet: PD 13805 Tall, PD 18394 Wow og PD 18415 I dag skal vi feire deg. 

 Forsiden av kortet er pyntet helt enkelt. Den nye Hurra for deg diesen fra Papirdesign er i fokus. Stanset ut i hvit mosgummi fra Folia med mønsterark fra Studio Light som skygge. Kortet holdes sammen av vokset bomullstråd fra Kort&Godt.

Ann Kristin:
Jeg valgte å lage ett bryllupskort til denne morsomme brettekort utfordringen. Jeg har brukt kartong fra Papicolor som base, deretter mønsteark fra Papirdesign sin nye kolleksjon Vårstemning: "Høyt på himmelen PD1900021". Hjerte diesen er også fra Papirdesign. Glans hjertene er fra Staz. I midten her har jeg brukt en layered dies fra StudioLight, som består av 3 dies som man legger oppå hverandre til ett flott motiv! (StencilSL146)
Klistremerkene er fra Papirdesign. Skrivefeltet ligger løst nedi lommen på hjertet, så det er enkelt å ta det ut og skrive en hilsen på det.

Kristin:
Jeg har brukt Papirdesign-ark som utgangspunkt for mitt kort, og jeg lagde et 5-årskort til min sønn som blir 5 år i sommer. På forsiden jeg har brukt en die fra Papirdesign.

Inni kortet har jeg dekorert med traktor-ark fra Papirdesign. 5-tallet er stemplet med et stempel og deretter stanset ut med en die fra Papirdesign. Teksten er stickers fra Papirdesign.

På baksiden har jeg laget et enkelt skrivefelt.

Wenche

Jeg har brettet kortet av Papicolor kraft natur kartong.

Jeg var førstemann ut til å brette kortet, så denne ble flittig brukt som en liten mal. Såpass mye at hampen i knytingen måtte byttes ut, fordi den ble utslitt ;-)

Alle mønsterark, dies og stickers er fra Papirdesign. Jakkemotivet er klippet ut av et av mønsterarkene.Elin:
Jeg valgte et maskulint preg til mitt brettekort, en personlig hilsen til noen som står meg nær <3
Jeg brettet base i sort kartong fra Papicolor, før jeg valgte meg noen lekre mønsterark fra Studio Light`s Industrial 3.0 serien bl.a. Jeg stanset også ut både lykt, stjerne og bikubemønster med dies fra Stuio Light. Bikubemønsteret er fra Industrial 3.0 serien, de andre to fra Industrial 2.0 serien. Tekststripene er fra TH small talk.


Inni kortet har jeg brukt motiv/tekst fra en Studio Light 3D blokk. Jeg klødde meg vel og lenge i hode for å knekke koden til denne pop-up saken, men ville gjerne prøve noe annet en vanlige former.
7 kommentarer:

 1. Disse var jo superflotte! :)
  Har dere mal eller? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Malen står i bladet Papercraft Inspirations, issue 188 March 2019. Skal lete den frem igjen og se hva de kalte kort-typen der :-)

   Slett
  2. I bladet heter kortet "Inside easel card".

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.