lørdag 30. mars 2019

#pretty

En ny layout fra meg i dag, med tittelen #pretty.

Jeg har lekt meg med akrymaling i bakgrunnen, samt stempling. Først legger jeg på et lag med Amsterdam Clear Gesso for å beskytte siden min mot fukt. Deretter jobber jeg med Amsterdam Akryl maling: jeg blander fargene Kings Blue og Greyish blue. Den samme kombinasjonen har jeg malt chiboard-teksten min med, for å matche blomstene. Jeg har brukt omvendt stensil teknikk, det vil si at jeg påfører fargen med stensil på en annen overflate en layouten jeg jobber med, for så å snu stensilen opp-ned og påføre fargen fra baksiden til layouten. Dette gir en kul effekt.

 Jeg har også brukt fargen Burnt Sienna, som jeg har vannet ut og splattet litt her og der. Dette for å gi en litt mer rustikk følelse til det hele.


 Jeg har stemplet med Memento Tuxedo Black stempelpute til slutt, før jeg setter på papir og dekor. Vær obs på at dette blekket ikke er vannfast, så sørg for at siden din er 100% tørr før du stempler, og vent med den til du er ferdig med vann og våte elementer. Evt kan du velge en vannfast stempelpute i stede.

Gullefekten har jeg fått frem ved å bruke Cosmic Shimmer Metallic Gilding Polish, her i fargen Gold Treashure. Den gir en skikkelig kul effekt!

Litt rester har jeg også lurt inn; blonder og et perlekjede for litt effekt.

Produkter fra Marabu, Amsterdam, Memento og Cosmic Shimmer distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt for å finne din nærmeste forhandler.
1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.